googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Υπαίθριοι καταυλισμοί Λαθρομεταναστών τα πάρκα της πόλης. Κυρίτσης, Καματερός και η πολιτική της "κυρά-Τασίας" οι αιτίες!!!

φωτό: Βασ. Σταυρής

φωτό: Βασ. Σταυρής

φωτό: Βασ. Σταυρής
Σε απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών έχουν μετατραπεί τα πάρκα της πόλης. Από τη μια η άθλια πολιτική των απάτριδων αριστεριστών και οι ανοικτές προσκλήσεις τους προς κάθε είδους λαθρομετανάστες-εισβολείς και από την άλλη η εμμονή της δημοτικής αρχής να μην εγκατασταθούν σε κάποιο εγκαταλειμμένο στρατόπεδο. 
Το μόνο που κατάφερε η πολιτική Κυρίτση είναι η μετατροπή των πάρκων της πόλης σε απέραντο υπνωτήριο, με σκουπίδια, βρωμιά, περιττώματα. 
Οι συνθήκες υγιεινής είναι άθλιες και η κυβέρνηση των αριστεριστών, παρά τις υποσχέσεις, δεν έχει στείλει ούτε ένα Ευρώ, για την στοιχειώδη σίτιση και φροντίδα αυτών των ανθρώπων. 
Μοναδικός τους στόχος είναι να μεταφέρουν τα βάρη στις τοπικές κοινωνίες, πιέζοντας τις τοπικές αρχές και ενεργοποιώντας τα φιλάνθρωπα αισθήματα της κοινωνίας.
Εμείς προτείνουμε την άμεση μεταφορά όλων των λαθρομεταναστών σε κάποιο γειτονικό στρατόπεδο, όπου την ευθύνη φύλαξης και διαχείρισης του χώρου θα αναλάβει ο στρατός. Όλες οι διαδικασίες καταγραφής θα γίνονται εντός του χώρου αυτού, όπου θα πρέπει να υπάρξουν οι απαραίτητες υποδομές και όπου θα εγκατασταθούν οι αρμόδιοι υπάλληλοι.
Όσο για τα έξοδα σίτισης και μέριμνας να απαιτηθεί άμεσα η κάλυψη τους από την κρατική επιχορήγηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: