googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Αύξηση των διδακτικών ωρών για την κάλυψη των κενών στα σχολεία, για να διορίζουν καθαρίστριες, σχολικούς φύλακες και να λειτουργούν την ΕΡΤ!!!

Αύξηση των διδακτικών ωρών για την κάλυψη των κενών στα σχολεία
(EUROKINISSI/ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)


Αθήνα  
Λύση για να καλυφθούν τα περίπου 20.000 κενά στα σχολεία αναζητεί το υπουργείο Παιδείας, με τον αρμόδιο υπουργό Αριστείδη Μπαλτά να μην αποκλείει το ενδεχόμενο αύξησης του ωραρίου των εκπαιδευτικών.
Ο κ. Μπαλτάς θα συναντηθεί σήμερα, Τρίτη, με τον υπουργό Οικονομίας Γ. Σταθάκη προκειμένου να να συζητηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσουν να βρεθούν πιστώσεις για επιπλέον 5.000-6.000 θέσεις.
Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο κ. Μπαλτάς διαβεβαίωσε ότι θα γίνει το παν «για να αντιμετωπιστεί μια δύσκολη κατάσταση», ενώ στην ερώτηση εάν εξετάζεται από το υπουργείο το ενδεχόμενο αύξησης του ωραρίου των εκπαιδευτικών, ο κ. Μπαλτάς απάντησε ότι δεν θέλει να δεσμευθεί με ένα ναι ή όχι.
Είπε, όμως, χαρακτηριστικά: «Η χώρα βρίσκεται σε κρίση όλοι πρέπει να βάλουμε τον όβολο μας για να ξεπεραστεί η κρίση. Αν χρειαστεί ένας δάσκαλος να κάνει μια ή δυο ώρες παραπάνω ως συμβολή στο ξεπέρασμα της κρίσης νομίζω ότι θα το δεχθεί. Ο καθένας οφείλει να συμβάλει με τον τρόπο του για να ξεπεραστεί η κρίση».
Διαβάστε περισσότερα:
http://12dake.blogspot.gr/2015/07/blog-post_28.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: