googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Χάος με τους λαθρομετανάστες στην πόλη. Κυρίτσης και Καματερός διαλύουν την τουριστική Κω.

φωτό: aegeanews.gr
Σε τραγελαφικές καταστάσεις έχουν οδηγήσει οι σπασμωδικές ενέργειες της δημοτικής αρχής σχετικά με τους λαθρομετανάστες. Προχθες το πρωί η δημοτική αρχή εκκένωσε το πάρκο του Ιπποκράτη. Δεκάδες λάθρομετανάστες αμολήθηκαν στην πόλη σε αναζήτηση χώρου.
Νέος σταθμός τους το πάρκο της λεωφόρου Φοινίκων από όπου εξεδιώχθησαν χθες και μεταφέρθηκαν στο πάρκο της αρχαίας αγοράς (πίσω από  Vodafone, Αμαρυλλίς).
φωτό: aegeanews.gr
Όλα αυτά δείχνουν ότι η εκκένωση του πάρκου στο λιμάνι ήταν μια κίνηση εντυπωσιασμού της δημοτικής αρχής, χωρίς ουσία. Κυριολεκτικά μια "τρύπα στο νερό". Όσο το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση των αριστεριστών, όσο υπουργεύει η "κυρά - Τασία", όσο ο τοπικός βουλευτής στήνει εκ του προχείρου χώρους φιλοξενίας (κάπτεν Ηλίας) χωρίς να εξασφαλίζει πόρους και ανθρώπους, τόσο η κατάσταση θα εντείνεται.
Η άθλια εικόνα της πόλης μας στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, μόνο κακό κάνει. Ένα κακό που έρχεται να προστεθεί στις καταστροφικές συνέπειες του παρολίγον Grexit, των κλειστών τραπεζών και  της αποτυχημένης διαπραγμάτευσης.
Η δημοτική αρχή από την πλευρά της κάνει ότι μπορεί για να δυσφημήσει την τουριστική Κω, εμμένοντας στη μη δημιουργία καταυλισμού σε κάποιο στρατόπεδο.   
Όπως έχουμε ξαναγράψει "η τουριστική πολιτική της δημοτικής αρχή και του τοπικού βουλευτή οδηγούν σε άμεση φτωχοποίηση των Κώων και εντείνουν τα προβλήματα της άθλιας κυβερνητικής πολιτικής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: