googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Σκουριές: η ψυχική διαταραχή του Σκουρλέτη




Ένα χρόνο τώρα, έχουμε δει από την κυβέρνηση δεκάδες ψεύτικες υποσχέσεις να γκρεμίζονται, πρωτόγνωρες κολοτούμπες να πραγματοποιούνται, εγκληματικά λάθη να οδηγούν σε απώλεια δισεκατομμυρίων (βλέπε ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών), πρωτοφανή ασχετοσύνη να γίνεται παγκόσμιο παράδειγμα προς αποφυγή, και άλλα πολλά.
Η επένδυση στις Σκουριές εδώ και χρόνια αποτελεί casus belli για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του, που έδιναν αγώνα για να σταματήσει.
Από τα πύρινα άρθρα στην Αυγή, τις συναυλίες του φοροφυγά Παπακωνσταντίνου, μέχρι τα βίαια επεισόδια και τις καταστροφές στα εργοτάξια, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ό,τι μπορούσε για να σταθεί εμπόδιο στην εξόρυξη χρυσού.
Ως κυβέρνηση, μια μέρα πριν την παραίτηση του Αυγούστου, ο τότε αρμόδιος Υπουργός Πάνος Σκουρλέτης, εξέδωσε απόφαση για τη διακοπή των εργασιών, κρίνοντας πως η εταιρεία El Dorado Gold δεν τηρούσε τους σχετικούς κανονισμούς. Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα, ανέδειξε την απόφαση αυτή στην προεκλογική του εκστρατεία του Σεπτεμβρίου, υποστηρίζοντας πως "ο αγώνας των κατοίκων δικαιώθηκε".
Διαβάστε περισσότερα: 
http://www.eyedoll.gr/ngine/article/5339/%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CE%B7-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B7


Δεν υπάρχουν σχόλια: