googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ζιά, τα απίστευτα ψέματα της δημοτικής αρχής.

Ακριβές απόσπασμα από πρόσφατη ανακοίνωση του γραφείου τύπου του δήμου: "Μεταξύ του οικοπέδου και του δρόμου μεσολαβεί άλλη ιδιοκτησία, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει σύνδεση με το δρόμο ούτε μπορεί να γίνει επίσημος και χαρακτηρισμένος χώρος στάθμευσης." 
http://www.aegeanews.gr/featured/89002/dimos-ko-amesi-lysi-gia-zia-laiki-synelefsi-elegchomeni-stathmefsi-metafora-episkepton-leoforeio/
Δείτε και το τοπογραφικό της περιοχής που παρουσίασε ο φίλος Σ.Χ. και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Η κτηματική μερίδα σημειώνεται με πράσινο χρώμα και ο δρόμος με γαλάζιο. Όχι μόνο έχει επαφή με τον δρόμο αλλά σε κάποια σημεία ο δρόμος περνάει από μέσα της. Τόσα πολλά ψέματα, τόση εμπάθεια, απίστευτη ανικανότητα και εμμονή στη παραπληροφόρηση. 
Μετά την δημοσιοποίηση του τοπογραφικού και την κατάρρευση των ψευδολογιών Κυρίτση, αναμένουμε τις σχετικές παραιτήσεις και την έκφραση δημόσιας συγγνώμης προς τον λαό που προσπάθησαν χονδροειδώς να παραπλανήσουν.
Σημειώνουμε ότι η δημοτική αρχή συμπληρώνει τον προσεχή Σεπτέμβριο ΤΡΙΑ χρόνια παραμονής στην εξουσία. Τρία χρόνια δεν της ήταν αρκετά να φτιάξει ένα απλό κόμβο, τριάντα ημέρες δεν της ήταν αρκετές για να καταθέσει προσφυγή κατά της σκανδαλώδους σφράγισης, ούτε να ζητήσει αναστολή εκτέλεσης με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων. 
Αυτή η δημοτική αρχή οφείλει να  απολογηθεί για όσα δεν έχει κάνει. Οφείλει να απολογηθεί για τις εγκληματικές επιλογές της. 
Οι προηγούμενοι κρίθηκαν και καταψηφίστηκαν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: