googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Εγκληματούν κατά του τόπου. Δήμος, Εισαγγελία και Αστυνομία ασχημονούν σε βάρος της κοινωνίας. Σφράγισαν το πάρκινγκ στη Ζιά!!!

φωτό: aegeanews.gr
Έργα Κυρίτση, φωτό: aegeanews.gr
Οι αθλιότητες των δημοσίων και υποτίθεται κοινωφελών υπηρεσιών σε βάρος της κοινωνίας αγγίζουν δεν έχουν πλέον όρια. Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια σειρά.
Ζιά, τόπος όμορφος και δημοφιλής. Οι επισκέπτες το καλοκαίρι χιλιάδες. Ο δρόμος που οδηγεί στο χωριό στενός, η δυνατότητα στάθμευσης περιορισμένη έως ανύπαρκτη. Για την κατά το δυνατό αντιμετώπιση του προβλήματος η προηγούμενη δημοτική αρχή μίσθωσε, με ιδιαίτερα ακριβό τίμημα, ιδιωτικό αγροτεμάχιο δίπλα στο δρόμο προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σαν χώρος στάθμευσης. Η γνωστή προχειρότητα και ανικανότητα που επικρατεί στις τεχνικές υπηρεσίας του δήμου, δεν επέτρεψε την να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες και να κατασκευαστεί ο κόμβος εισόδου - εξόδου στο χώρο στάθμευσης. Ας μη ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι Κυρίτση μέσα στις Τεχνικές Υπηρεσίες υπονόμευαν συστηματικά κάθε προσπάθεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Έτσι  η τυπική νομιμοποίηση του χώρου δεν ολοκληρώθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Στη συνέχεια η δημοτική αρχή Κυρίτση, ουδέποτε φρόντισε να κάνει τις απαραίτητες μελέτες και την κατασκευή του απαραίτητου κόμβου. Βρήκε έτσι την ευκαιρία επιχειρηματίας της περιοχής, που θεωρεί ότι η επιχείρησή του θίγεται, να κάνει ενέργειες στη διεύθυνση συγκοινωνιών που οδήγησαν στη σημερινή ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ. Έχουμε δηλαδή μια σειρά από δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν αντίθετα στα συμφέροντα της κοινωνίας και των επιχειρήσεων που τους πληρώνουν.
Δήμος Κω: αντί να ολοκληρώσει την διαδικασία κατά απόλυτη προτεραιότητα,  κατασκευάζει αχρείαστα συντριβάνια, στήνει φεστιβάλ φιλαρμονικών και αφήνει τα πράγματα στη τύχη τους. Να δυσφημιστεί ο προηγούμενος δήμαρχος και να μη στενοχωρήσει τον επιχειρηματία - ψηφοφόρο του. Αν ήθελε ο δήμος θα έλυνε το πρόβλημα μέσα σε λίγες ώρες. Όπως μπορεί να το λύσει και τώρα.
Δικαιοσύνη, Αστυνομία: Αντί να δουν το θέμα μακροσκοπικά, εστίασαν στην τυπική νομιμότητα και αγνόησαν την απόλυτη προτεραιότητα της προστασίας του δημόσιου συμφέροντος, την οδική ασφάλεια και την ανάγκη εύρυθμης κυκλοφορίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Έχουν την απόλυτη ευθύνη αν συμβεί μοιραίο γεγονός  σε περίπτωση ανάγκης μεταφοράς με ασθενοφόρο ή κυκλοφορίας πυροσβεστικών οχημάτων. Το μποτιλιάρισμα αυτή τη στιγμή στο δρόμο της Ζιάς, είναι δική τους επιλογή και ευθύνη.
Συμπεράσματα: Οι ακριβοπληρωμένες δημόσιες υπηρεσίες ανταγωνίζονται σε επίδειξη ανικανότητας και βλακείας. Αντί να προστατέψουν την κοινωνία τάσσονται απέναντι της. Όσο για την δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες της, ότι και να πούμε είναι λίγο. Όχι μόνο δεν αγαπούν αυτό το νησί αλλά έχουν βάλει  στόχο να το ρίξουν όσο πιο χαμηλά μπορούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: