googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Όταν η ηλιθιότητα σπάει τα κοντέρ. Σφράγισαν το κυλικείο στο νοσοκομείο της Ρόδου!!!

φωτό: rodiaki.gr
Με έκπληξη που μετατράπηκε σε αγανάκτηση διάβασα στη "ΡΟΔΙΑΚΗ" ότι σφραγίστηκε το κυλικείο του νοσοκομείου της Ρόδου, από ελεγκτές του Ελληνικού δημοσίου. Από αυτούς δηλαδή που "διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλον." Δεν ξέρω αν έχετε επισκεφθεί το νοσοκομείο αυτό. Έχω προσωπική εμπειρία και γνώμη  καθώς τον Μάιο στην ορθοπεδική κλινική έκανε επέμβαση κοντινό μου πρόσωπο. Με βάση λοιπόν τις λίγες ημέρες που ήμουνα συνεχώς εκεί καταθέτω δύο διαπιστώσεις:
1. Όσοι κάνουν χρήση των υπηρεσιών του νοσοκομείου, που είναι  στη μέση του πουθενά, έχουν απόλυτη ανάγκη από την λειτουργία του κυλικείου.Ασθενείς και συνοδοί ΜΟΝΟ από αυτό μπορούν να προμηθευτούν τα χρειώδη. 
2. Η λειτουργία του κυλικείου από φορολογικής πλευράς ήταν άψογη καθώς για τα πάντα εκδιδόταν απόδειξη ταμειακής και οι υπάλληλοι κυριολεκτικά σε κυνηγούσαν για να πάρεις απόδειξη.
Κατανοείτε λοιπόν αγαπητοί φίλοι την έκπληξη  που ένιωσα διαβάζοντας ότι σφραγίστηκε για φορολογικές παραβάσεις. Θεωρώ αδύνατο να άλλαξε η πολιτική του κυλικείου μέσα σε τόσο μικρό διάστημα. Άσε που αυτό λειτουργεί με υπαλλήλους και η μη έκδοση απόδειξης σημαίνει ουσιαστικά κλοπή της είσπραξης.
Ας πάμε τώρα στην ουσία της υπόθεσης, που είναι και η αιτία της αγανάκτησης μου. Ο ρόλος του κυλικείου σε ένα απομονωμένο νοσοκομείο είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Η μη λειτουργία του σημαίνει ότι εκατοντάδες, ήδη ταλαιπωρημένοι άνθρωποι θα υποστούν μεγάλη πρόσθετη ταλαιπωρία για να βρούνε ακόμα και ένα μπουκαλάκι παγωμένο νερό. Αν δεν έχεις αυτοκίνητο,    το να περιμένεις εξυπηρέτηση από τα ταξί στην αιχμή της τουριστικής περιόδου είναι μια δύσκολη και ακριβή υπόθεση. 
Λίγο μυαλό κύριοι ελεγκτές, λίγη ευαισθησία για τον απλό κοσμάκη που ματώνει για να πληρώσει τους υπέρογκους - σίγουρους μισθούς σας. 
Για δείξτε λίγο από τον υπέρμετρο ζήλο σας στους ελέγχους των μεγάλων all inclusive μονάδων, που έχουν τινάξει στο αέρα τις εντός πόλεως μικρές επιχειρήσεις διαμονής και διατροφής. Εκεί όλα ως συνήθως τα βρίσκεται όλα εντάξει.  Το σφράγισμα του κυλικείου αποτελεί βαρβαρότητα έναντι των εξυπηρετούμενων   και  κλοπή του μεροκάματου από τους εργαζόμενους
Αιδώς Αργείοι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: