googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Η Κως μετά τον σεισμό. Ψυχραιμία αγαπητοί φίλοι. Ο κίνδυνος πέρασε, φυσιολογικοί οι μετασεισμοί.

για είναι γεμάτο το λιμάνι μας με όμορφα σκάφη
Απόλυτα καθησυχαστική η σεισμική ακολουθία και σήμερα. Κανείς λόγος ανησυχίας, Η πόλη μας άντεξε και οι σεισμοί που θα γίνονται για αρκετές ημέρες δεν μπορούν να βλάψουν τα κτίρια, πλην βέβαια όσων έχουν υποστεί ζημιές από τον μεγάλο σεισμό των 6,7 R.
Αγαπητοί φίλοι μην παρασύρεστε από τον φόβο και την παραπληροφόρηση. Μην εγκαταλείπετε τα σπίτια σας και κοιμάστε στο δρόμο ή στο αυτοκίνητο. Η εικόνα αυτή δίνει την ευκαιρία σε κάποιους  να βγάζουν προς τα έξω μια Κω πανικόβλητη και κατεστραμμένη. Μη τους δώσετε την ευκαιρία να μεγαλώσουν το κακό που έκανε ο σεισμός. 
Η πόλη μας ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της. Ο τουρισμός είναι μια ευαίσθητη σε πολλούς παράγοντες δραστηριότητα. Ο φόβος μπορεί να  τινάξει τα πάντα στον αέρα. Φερόμενοι ψύχραιμα, απομονώνοντας τους κινδυνολόγους προστατεύουμε την πόλη και το εισόδημα μας. Όχι άλλα ράντζα στο δρόμο, όχι άλλο ένα βράδυ στο αυτοκίνητο. 
Γυρίζουμε σπίτια μας με τη σιγουριά που δίνει η αντισεισμική κατασκευή που άντεξε τα 6,7 R.  Ξέρουμε ότι θα γίνουν και άλλοι ισχυροί μετασεισμοί από 4 έως 5 και κάτι R. Ξέρουμε όμως ότι τα σπίτια μας αντέχουν
Δείτε τη σημερινή σεισμική ακολουθία. Οι ώρες είναι Greenwich οπότε βάλτε +3 για ώρα Ελλάδος. Στις 8:09 και 8:25 είχαμε τους 2 ισχυρούς μετασεισμούς που έγιναν αισθητοί. 
http://www.helppost.gr/live/seismoi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: