googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Δ. Σαράντης: Τη στιγμή που το νησί περνά δύσκολες στιγμές, ο Δήμος Κω προβαίνει στην επιβολή κατασχέσεων για χρέη ΔΗΦΟΔΩ!



Με λύπη διαπιστώνουμε ότι ο Δήμος Κω εξακολουθεί να υιοθετεί άλογες συμπεριφορές στο θέμα του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ. προκαλώντας μάλιστα και το δημόσιο αίσθημα.
Τη στιγμή που το νησί μας περνά δύσκολες στιγμές λόγω του σεισμού που έπληξε την περιοχή μας, ο Δήμος Κω προβαίνει στηνεπιβολή κατασχέσεων για χρέη ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ., που έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικός με αμετάκλητες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Συγκεκριμένα, προχθές 26-7-2017, την ίδια ώρα που ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης καλούσε την κυβέρνηση να προβεί σε φορολογικές διευκολύνσεις προς τους Κώους ως σεισμόπληκτους, οι υπηρεσίες του Δήμου Κω επέδωσαν κατασχετήρια προς δύο επιχειρήσεις του νησιού μας για οφειλές τους από ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ!
Δυστυχώς, ο Δήμος ΚΩ δεν είχε ούτε καν την ευαισθησία να απέχει από τέτοιες μονομερείς ενέργειες την επαύριον της μεγαλύτερης φυσικής καταστροφής που γνώρισε το νησί μας τα τελευταία 80 χρόνια.
Καταδικάζουμε απερίφραστα την εν λόγω συμπεριφορά του Δήμου Κω που δυστυχώς ολοένα και αποκόπτει τους δεσμούς του με την επιχειρηματική κοινότητα του τόπου.
Δημήτριος Σαράντης
Αντιπρόεδρος Τουριστικού Τμήματος ΕΒΕΔ
ΥΓ: Τα όσα αναγράφονται είναι κυριολεκτικά απίστευτα. Όμως είναι πλήρως διασταυρωμένα. Με δεδομένο ότι πριν λίγες ημέρες πέρασε από τη Βουλή νόμος για την διαγραφή παλαιών οφειλών του παράνομου ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ., και το ίδιο θέμα είχε εισαχθεί προς συζήτηση στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, μιλάμε κυριολεκτικά για αλητεία και αθλιότητα της δημοτικής αρχής και των υπηρεσιών του δήμου σε βάρος Κώων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: