googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Ο Τσίπρας... βάφτισε τα Σκόπια «Gorna Makedonija»

Ο Τσίπρας... βάφτισε τα Σκόπια «Gorna Makedonija»
Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε σε δημοσιογράφο σε λίγους μήνες να εκπροσωπεί τη «Gorna Makedonija» - Η δημοσιογράφος είχε πει ότι εκπροσωπεί το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων - ΝΔ: Να σοβαρευτεί και να συνειδητοποιήσει τις εθνικές ευθύνες του
Παρά τα συλλαλητήρια, με τις δεκάδες χιλιάδες κόσμου που απαίτησαν να μη χρησιμοποιηθεί ο όρος «Μακεδονία», στο καινούργιο όνομα των Σκοπίων και την ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς, βρίσκεται στα Σκόπια για την κρίσιμη διαπραγμάτευσή με το Σκοπιανό ομόλογό του, ο Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του στις Βρυξέλλες, μετά το πέρας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, αποφάσισε δώσει μία «γραμμή» στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις.
Μία δημοσιογράφος παίρνοντας τον λόγο ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα για τις διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό. Η δημοσιογράφος είπε ότι εκπροσωπεί το «Ειδησεογραφικό πρακτορείο της Μακεδονίας». Εκεί ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε στη Σκοπιανή δημοσιογράφο σε λίγους μήνες αν εκπροσωπεί την… «Γκόρνα Ματσεντόνια», δηλαδή την Άνω Μακεδονία.
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.protothema.gr/politics/article/772908/o-tsipras-vaftise-ta-skopia-gorna-makedonija/

Δεν υπάρχουν σχόλια: