googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Όταν η ανικανότητα δεν έχει όρια. Καθηλωμένα στο έδαφος τα πανάκριβα «drones» της Αστυνομίας!

drone_ar
Αγοράστηκαν το 2015 για περισσότερα από τρία εκατ. ευρώ, παρουσιάστηκαν επίσημα με καθυστέρηση δύο χρόνια αργότερα, όμως μέχρι σήμερα δεν έχουν πετάξει σε καμία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, αν και υπήρχαν περιπτώσεις που η χρήση τους ήταν επιβεβλημένη
Είναι τα έξι μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Αστυνομίας UAV (Unmaned Aerial Vehicle) -τα γνωστά σε όλους drones- που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα που τα κρατούν καθηλωμένα στη βάση τους στο Μαρκόπουλο.
Ούτε στη μεγάλη φωτιά στο Μάτι, ούτε στην επιτήρηση των συνόρων, ούτε καν στην απλή ρύθμιση της κυκλοφορίας στους μεγάλους οδικούς άξονες μπόρεσαν να χρησιμοποιηθούν με αποτέλεσμα το αρχηγείο να έχει “στήσει” μια ειδική επιτροπή με αποκλειστικό αντικείμενο τη διερεύνηση του συγκεκριμένου θέματος.

Δεν μπορούν να καθαρίσουν τα Εξάρχεια, οι μπαχαλάκηδες τους πετροβολύν σε τακτική βάση, είναι ανίκανοι να αξιοποήσουν τα σύγχρονα μέσα, ζητούν κάποιο να τους προστατεύσει, δημιουργούν χάος σε κάθε τους επέμβαση και στο τέλος πάντα κάποιοι άλλοι φταίνε. Η ΕΛ.ΑΣ σήμερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: