googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

X Fight Nation, θριαμβευτικός απολογισμός!!!



Δυο στα δυο για τους αθλητές του συλλόγου μας κερδίζοντας σημαντικά παιχνίδια απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους το Σάββατο που μας πέρασε ! Ο Νίκος Παπανικολάου κέρδισε με ομόφωνη απόφαση στην διοργάνωση (Spartan Night) αποδεικνύοντας μια ακόμη φορά την κλάση του κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση όπου όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον !Ο μικρός μας μαχητής Οδυσσέας Μοχαμεντ κατάφερε να κερδίσει στην ρεβάνς κόντρα στον Κύπριο αθλητή Ιβαν Κονναρη με τρομερή εμφάνιση , κατακτώντας την ζώνη στην επαγγελματική διοργάνωση (Mad dog Spartan Tournament) σε αγώνα με όρους full Muay Thai! 
Μάνο υπερήφανος μπορεί να είναι ένας προπονητής όταν έχει δίπλα του τέτοιους αθλητές με ήθος και αληθινό στόμφο πρωταθλητή !!!
Με την σειρά μου να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του X Fight Nation που ήταν δίπλα στα παιδιά φωνάζοντας με την ψυχή τους , τον διατροφολόγο μας @gplemmenos όπου συντέλεσε μεγάλο έργο στην διατροφή των παιδιών πριν τον αγώνα τους στο κομμάτι της αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας το @physioclub.gr, την φωτογράφο μας Μαίρη Νεστορίδου για τις μοναδικές φωτογραφίες της ,Τον κ. Χαλκίδη και τον κ. Παπαδόπουλο που έδωσαν την ευκαιρία στον Νίκο να αγωνιστεί στην υψηλού επιπέδου διοργάνωση τους και τέλος τον @maddogdometioy που πίστεψε από την αρχή στον μικρό μας μαχητή βάζοντας τον στην main card της διοργάνωσης του δίνοντας χώρο στην νέα γενιά του Muay Thai 💯💯💯 #muaythai#athens #athensmuaythai @ X Fight Nation

Δεν υπάρχουν σχόλια: