googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Βλακεία και τεχνοφοβία σε απίστευτο βαθμό. Διακόπτουν την λειτουργία του δικτύου 5G στην Καλαμάτα!!!

Η Καλαμάτα παύει να είναι η πρώτη 5G πόλη της Ελλάδας. Τη διακοπή λειτουργίας του πιλοτικού δικτύου 5G στην πόλη, του πρώτου στη χώρα, αποφάσισε το βράδυ της Δευτέρας το δημοτικό συμβούλιο.
Το θέμα της πιλοτικής εφαρμογής του 5G είχε προκαλέσει θυελλώδεις αντιδράσεις από πολίτες που διαμαρτύρονταν, επικαλούμενοι τις παρενέργειες στην υγεία που ενδεχομένως είχε η εφαρμογή του.
Προς ψήφιση έφτασαν δύο προτάσεις, η πρώτη από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, που αναφερόταν σε μη ανανέωση της σύμβασης στις 31/12 και η δεύτερη που ζητούσε τη διακοπή της σύμβασης στο τέλος του χρόνου. Έπειτα από μια ψηφοφορία, που κράτησε ώρα με εντάσεις, υπερψηφίστηκε η πρόταση της διακοπής με 16 ψήφους, ενώ 13 ψήφους έλαβε η μη ανανέωση.
Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/diakopi-tou-5g-stin-kalamata-apofasise-to-dimotiko-symvoulio-video

ΥΓΤα ασύρματα συστήματα 5ης γενιάς, με συντομογραφία 5G, είναι βελτιωμένες τεχνολογίες ασύρματων δικτύων. Οι πρωτογενείς τεχνολογίες περιλαμβάνουν: Οι ζώνες χιλιοστομετρικών κυμάτων (26, 28, 38 και 60 GHz) προσφέρουν απόδοση έως και 20 gigabits ανά δευτερόλεπτο. Το μαζικό MIMO προσφέρει απόδοση έως και δέκα φορές γρηγορότερο δίκτυο από τα 4G.
https://el.wikipedia.org/wiki/5G

Δεν υπάρχουν σχόλια: