googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Συγχαρητήρια στον Άγγελο Συρίγο. Επιτέλους ακούγεται αλήθεια για τον μύθο του πολυτεχνείου!!!

 



#Συριγος
Θερμά συγχαρητήρια στον υφυπουργό Παιδείας κ. Άγγελο Συρίγο, που τόλμησε και είπε επιτέλους την αλήθεια για τον μύθο του πολυτεχνείου.  

Τόσα χρόνια η αριστερά μας έχει φλομώσει στο ψέμα ότι η χούντα έπεσε από το πολυτεχνείο. Όσοι έχουν διάθεση να αναζητήσουν την αλήθεια μελετώντας την ιστορία και τα γεγονότα της εποχής θα διαπιστώσουν ότι:

Το πολυτεχνείο έριξε την μεταβατική, πολιτική κυβέρνηση Μαρκεζίνη που είχε προγραμματισμένες εκλογές για τις αρχές του 1974. Δηλαδή σταμάτησε την πορεία εκδημοκρατισμού της χώρας και ομαλή μετάβασης προς τον κοινοβουλευτισμό.

Το πολυτεχνείο έφερε την πραγματική χούτα του μισότρελου-ανίκανου Ιωαννίδη που οργάνωσε το πραξικόπιμα κατά του Μακαρίου στην Κύπρο και έδωσε το δικαίωμα στην Τουρκία να επέμβει σαν εγγυήτρια δύναμη.

Η χούντα του ανίκανου Ιωαννίδη κατέρευσε κάτω από το βάρος των συνεπειών των ενεργειών της στο Κυπριακό και παρέδωσε ομαλά την εξουσία στους πολιτικούς.

Αυτή είναι η ιστορική πραγματικότητα που συστηματικά και στοχευμένα έχει παραποιήσει η αριστερά για να δημιουργήσει μύθους και και δήθεν ήρωες ώστε να υφαρπάξει την λαϊκή συμπάθεια και βέβαια την  εξουσία.

Η κυβέρνηση οφείλει αυτή την αλήθεια να την επικοινωνήσει, να στηρίξει τον Άγγελο Συρίγο και να αναδείξει την σχέση πολυτεχνείου με την τραγωδία της Κύπρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: