googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Φωτιά στην Πεντέλη - Κάτοικος Ντραφίου: «Εξωπραγματικό αυτό που βλέπω από πλευράς οργάνωσης και ταχύτητας»

 


Ο Στέφανος Κοτσιλίνης είναι κάτοικος Ντραφίου κι έζησε για μία ακόμα φορά, όπως καταθέτει ο ίδιος, τον πύρινο εφιάλτη, με την προχθεσινή φωτιά στην Πεντέλη να του ξυπνά μνήμες του παρελθόντος. Οπως αναφέρει σε ανάρτησή του, είναι η τρίτη φορά που βλέπει το Ντράφι να γίνεται στάχτη. Κι ενώ πολύς κόσμος στέκεται στο τι δεν έγινε και φτάσαμε στην πύρινη κόλαση, ο κ. Κοτσιλίνης, κάνει αναφορά στο τι έγινε και δεν χάθηκε ακόμα περισσότερο δάσος, ακόμα περισσότερες κατοικίες και κυρίως, ακόμα περισσότερος πολύτιμος χρόνος για να επανέλθει η περιοχή στην όποια κανονικότητα.

Στην ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook χαρακτηρίζει απίστευτο το γεγονός ότι η φωτιά έσβησε σε 15 ώρες, εκ των οποίων οι 9 ήταν νύχτα και η επιχείρηση ήταν εξόχως δύσκολη λόγω και των πρωτόγνωρων ανέμων, όπως αναφέρει ο ίδιος. Παράλληλα, απονέμει τα εύσημα στα συνεργεία που ενήργησαν άμεσα για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, καθώς και για τον συντονισμό επίγειων κι εναέριων δυνάμεων για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Διαβάστε περισσότερα:  

https://www.reader.gr/koinonia/421251/fotia-stin-penteli-katoikos-ntrafioy-exopragmatiko-ayto-poy-blepo-apo-pleyras?utm_source=gazzetta&utm_medium=bolm&utm_campaign=best_of_liquidmedia

Δεν υπάρχουν σχόλια: