googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Μητσοτάκης: Την ώρα που η Ελλάδα υποδέχεται 2 ακόμα Rafale, ο κ. Τσίπρας καλεί τον Γάλλο Πρέσβη να τον απειλήσει ότι θα καταργήσει την αμυντική συμφωνία

 

Μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις τόσο σε “ισχυρά οικονομικά συμφέροντα” όσο και σε πολιτικούς αντιπάλους, έστειλε σήμερα ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για κέντρα που επιδιώκουν τη φθορά της κυβέρνησης και “θα ήθελαν πολύ έναν πιεζόμενο Πρωθυπουργό και μία αγκυλωμένη κυβέρνηση”. Επισήμανε ότι “ήδη, μάλιστα, κάποιοι μάς δείχνουν τα δόντια τους” και έστειλε το μήνυμα του λέγοντας ότι “εμείς, οι Νεοδημοκράτες, δεν μασάμε”.

“Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα οι δυσκολίες που μας πολιορκούν μπορεί να έχουν αφετηρία τη διεθνή κρίση, όμως εδώ γεφυρώνονται με επιδιώξεις άλλων κέντρων που επιθυμούν τη φθορά της κυβέρνησης. Κοινοί στόχοι τους είναι, σε πρώτη φάση, η σύγχυση ώστε η δικαιολογημένη αγωνία να γίνει τυφλή διαμαρτυρία. Στη συνέχεια, η ρήξη στη σχέση εμπιστοσύνης- την οποία αγωνιστήκαμε πάρα πολύ για να οικοδομήσουμε, εδώ και τριάμισι χρόνια- , μεταξύ πολιτείας και πολιτών. Και τελικά, η διαμόρφωση μιας αρρωστημένης πολιτικής ατμόσφαιρας που θα δυσκολεύει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, τις τολμηρές αλλαγές” είπε συγκεκριμένα ο κ.Μητσοτάκης και προσέθεσε:

Διαβάστε περισσότερα:

https://www.ptisidiastima.com/mitsotakis-blames-tsipras-for-threatening-france-to-stop-mutual-defence-cooperation/

Δεν υπάρχουν σχόλια: