googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ο Μήτσης τα δίνει όλα υπέρ Κυρίτση....

Ανοιχτή παρέμβαση υπέρ του εκλεκτού του για τον δήμο Κω, Γ. Κυρίτση έκανε ο γνωστός μεγαλοξενοδόχος και εκδότης Κ. Μήτσης, με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στη εφημερίδα "ΒΡΑΔΥΝΗ" Οι σχέσεις Μήτση - Κυρίτση είναι γνωστές από το παρελθόν.Θυμίζουμε την γνωστή ιστορία των αυθαίρετων κατασκευών του ξενοδόχου στο Ψαλίδι για τις οποίες υπάρχουν πολλές καταδικαστικές αποφάσεις. Η κωλυσιεργία της δημοτικής αρχής  για την είσπραξη των προστίμων των αυθαιρέτων είναι γνωστή και προκλητική.
Θυμίζουμε την καταδίκη για την κλοπή τεράστιας ποσότητας  νερού που προκάλεσε μεγάλη ζημιά στη ΔΕΥΑΚ, που καταρρέει οικονομικά.
Θυμίζουμε την αδράνεια της δημοτικής αρχής για την αξιοποίηση δημοτικών εκτάσεων "φιλέτων", που εποφθαλμιά ο ξενοδόχος (κόκκινο περίγραμμα στη δορυφορική απεικόνιση).

Από Διάφορα

Στις προηγούμενες εκλογές ο κύριος αυτός τα "είχε δώσει όλα" για τον εκλεκτό του. Σε αυτές ξεπερνάει τον εαυτό του γιατί διακυβεύονται πολλά. Αίφνης η "δεξιά" ΒΡΑΔΥΝΗ στηρίζει ανοικτά τον υποψήφιο με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ. Ο "κολλητός" του κυρίου Αβραμόπουλου, που είχε το θράσος σαν υπουργός τουρισμού να διαμένει στο ξενοδοχείο με τα αυθαίρετα, στηρίζει ανοικτά τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ. Τα οικονομικά συμφέροντα υπεράνω πολιτικών και ηθικών δεσμεύσεων. Το ερώτημα είναι τι κοινό συμφέρον μπορεί να έχει ο Κώος πολίτης και επιχειρηματίας με τον κ. Μήτση. Πως είναι δυνατόν ο ίδιος άνθρωπος να εξυπηρετήσει τόσο αντικρουόμενες πολιτικές;
Είναι προφανές ότι η καταψήφιση Κυρίτση είναι μονόδρομος για τον κάθε  Κώο που πονά τον τόπο και την επιχείρηση του. Γιατί τίποτα θετικό δεν μπορεί να περιμένει από τον υποψήφιο που ξεκάθαρα και έμπρακτα στηρίζει τα συμφέροντα του μεγαλοξενοδόχου και στηρίζεται με κάθε τρόπο από αυτόν.
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=380994

Δεν υπάρχουν σχόλια: