googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Σημαντική Απώλεια. Απεβίωσε ο Γεώργιος Παναγιώτου....

Θλιβερή ημέρα η σημερινή για το χώρο της παιδείας. Ο εκπαιδευτικός - Φιλόλογος Γεώργιος Παναγιώτου απεβίωσε σήμερα το πρωί. Ο εκλιπών  διετέλεσε για πολλά χρόνια διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Κω, του Τεχνικού Λυκείου στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, διετέλεσε διοικητής του ΠΙΚΠΑ και μέχρι την συνταξιοδότηση του τον Ιούνιο το 2009 ήταν προϊστάμενος του Γραφείου Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μέλος του ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου. Άνθρωπος με ήθος, μόρφωση και ικανότητες είχε πλούσια κοινωνική δράση. Η παρουσία του στη κορυφή της εκπαιδευτικής πυραμίδας του έδωσε την ευκαιρία να αξιοποιήσει τις διοικητικές του ικανότητες και να αναπτύξει πρωτοβουλίες για  την αντιμετώπιση των χρόνιων εκπαιδευτικών προβλημάτων της περιοχής.
Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον εκπαιδευτικό χώρο και ενέπνεε σεβασμό με την παρουσία του. Έφυγε πικραμένος από την συμπεριφορά ευεργετηθείσας από αυτόν συναδέλφου που σέρνει  όλο το ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου στα δικαστήρια για τυπικούς λόγους.
Η κηδεία του θα γίνει στη αγαπημένη του  ιδιαίτερη πατρίδα, την Καρδάμενα αύριο Τρίτη 5 Οκτωβρίου. 
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλους του οικείους του. Ιδιαίτερα στην αγαπημένη του σύζυγο Άννα και του δύο γιους του.





Δεν υπάρχουν σχόλια: