googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Εμείς τα λέγαμε από το 2003, κάποιοι ξύπνησαν τώρα!!! "Δήμος Ηρακλειδών. Εξωλογιστική συναλλαγή; κακόβουλη φήμη ή κάτι άλλο;"


Για όσους ξαφνικά ανακάλυψαν την αθλιότητα της εξωλογιστικής διαχείρισης στο δήμο
Ηρακλειδών, αντιγράφω από τη στήλη μου στην εφημερίδα ΣΤΑΘΜΟΣ τον Αύγουστο του 2003.
Τότε δεν έλεγαν κουβέντα για τα συντροφάκια τους, που συγκάλυψαν το σκάνδαλο. 
Σήμερα ζητούν ευθύνες από αυτούς που δεν τις έχουν.
Οι διαπράξαντες την παράνομη διαχείριση είναι στο απυρόβλητο λόγω των γνωστών "αριστεροπροοδευτικών" συμπλεγμάτων που ταλανίζουν την χώρα μας. Εμείς λοιπόν που είμαστε κακόπιστοι και δεν τους εμπιστευόμαστε ζητάμε να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί και να γίνει έλεγχος πόθεν έσχες σε όλους τους εμπλεκόμενους και τους συγγενείς Α' και Β' βαθμού, ώστε να αποδειχθεί η αλήθεια.

"ΟΙΚΟΛΟΓΙΣΜΟΙ…..
Μια κριτική παρουσίαση οικολογικών, επιστημονικών και πολιτικών θεμάτων
Δεν παρακολουθώ συστηματικά τα τεκταινόμενα στο Δήμο Ηρακλειδών, όμως οι πληροφορίες που έχω δείχνουν να είναι ακριβείς και διασταυρωμένες για το περιστατικό που θα αναφέρω.
Στα πλαίσια της τακτοποίησης  των οικονομικών του Δήμου, η νέα Δημοτική Αρχή ζήτησε (και ορθώς έπραξε) από μεγαλοξενοδόχο της περιοχής να τακτοποιήσει παλιές οικονομικές οφειλές του, της τάξης περίπου των 130 εκατομμυρίων δραχμών. Προς μεγάλη έκπληξη όμως των στελεχών του Δήμου ο επιχειρηματίας παρουσίασε στοιχεία ότι είχε ήδη καταβάλει τα ζητούμενα με επιταγή "σε διαταγή εμού του ιδίου" στην προηγούμενη δημοτική αρχή. Τα χρήματα αυτά ουδέποτε όμως καταχωρήθηκαν στα επίσημα βιβλία του Δήμου.
Αν το γεγονός είναι αληθές τότε προκύπτουν αμείλικτα ερωτήματα.
·        Που κατέληξαν τα χρήματα. Χρησιμοποιήθηκαν για ίδιο όφελος ορισμένων, για προεκλογικές δαπάνες, για παράτυπες - παράνομες εξωλογιστικές διαχειριστικές πρακτικές;
·        Ενημερώθηκαν τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα (εισαγγελική αρχή, Περιφέρεια, Υπουργείο Εσωτερικών) για το περιστατικό ή   επιχειρείται η απόκρυψη του;
Κύριε Δήμαρχε Ηρακλειδών από σας αλλά και από κάθε εμπλεκόμενο άμεσα ή έμμεσα περιμένουμε μια ξεκάθαρη τοποθέτηση που θα χαρούμε να δημοσιεύσουμε. Άλλωστε θα ήταν καλό για το πολιτικό τοπίο να πρόκειται απλώς για κακόβουλες φήμες"

Δεν υπάρχουν σχόλια: