googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ιστορίες Αστυνομικής Τρέλλας. Συνέλαβαν τον Βαγγέλη και επιβράβευσαν τον παράνομο....

Είναι η ώρα της αντίδρασης. Οφείλουμε σαν κοινωνία να δώσουμε μια ηχηρή απάντηση στους αστυνομικούς που προκαλούν.
Ναι αγαπητοί φίλοι. Προκαλούν την κοινωνία όσοι πληρώνονται για να εφαρμόζουν τους νόμους για το κοινό καλό και αντ' αυτού δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο να προστατεύσουν την παρανομία.
Το μένος τους για να συλλάβουν τον Βαγγέλη ήταν η αντίδραση  τους στην αποκάλυψη των  απαράδεκτων πρακτικών  τους.
Θυμίζουμε την προστασία που παρείχαν κάποιοι στον περίφημο Μπαλλή.
Θυμίζουμε την ανοχή τους στη παράνομη δόμηση του μεγαλοξενοδόχου στο Ψαλίδι.
Θυμίζουμε τους πυροβολισμούς μπροστά στο ΑΤ Κω το Πάσχα του 2007.
Στις 6 Μαΐου δικάζονται οι αστυνομικοί που πυροβόλησαν και σκότωσαν τη γάτα το 2007. Η αντίδραση τους λοιπόν είναι εύκολα ερμηνεύσιμη. Όμως η πρακτικές αυτές ντροπιάζουν το σώμα και λειτουργούν υπέρ της ανομίας. Τόσα χρόνια οι κύριοι αυτοί ανέχονται την παράνομη λειτουργία
της μάντρας παλιοσίδερων, μπαταριών, αυτοκινήτων και άλλων υλικών στο Πελεζίκι. Αδιαφορούν για την ύπαρξη  στον ίδιο χώρο  γεώτρησης της ΔΕΥΑΚ. Ποτέ δε νοιάστηκαν να ελέγξουν τη νομιμότητα μιας επιχείρησης που το παράνομο της λειτουργίας της "βγάζει μάτια".
Οφείλουμε να αντιδράσουμε. Να τους κάνουμε να νιώσουν ότι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση δεν έχουν θέση στο νησί μας. Οφείλουμε να σταματήσουμε την παράνομη διαχείριση και μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών.
Τα συστήματα ανακύκλωσης υπάρχουν και λειτουργούν. Είναι μια ακόμα θετική κληρονομιά της κυβέρνησης Καραμανλή. Όσοι διαχειρίζονται τέτοια υλικά πρέπει να προσαρμοστούν στους κανόνες και τις προδιαγραφές του νομικού πλαισίου που ισχύει.
Δεν είναι δυνατό το Λιμεναρχείο και η Αστυνομία να ανέχονται την διακίνηση και διαχείριση επικίνδυνων υλικών χωρίς αντίδραση.
Θυμίζουμε την ανάρτηση μας στις 8 Φεβρουαρίου 2011 (http://filpap.blogspot.com/2011/02/blog-post_08.html)

Δεν υπάρχουν σχόλια: