googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Το ΣτΕ λέει "ναι" στο ΧΥΤΑ, κόλαφος για Τσίπρα - Παπαρήγα!!!


Και τις τέσσερις προσφυγές για την ακύρωση των αποφάσεων του 2006 απέρριψε το ΣτΕ και έδωσε τη συγκατάθεσή του για να συνεχιστεί η κατασκευή των ΧΥΤΑ στην Αττική
Το ΣτΕ δεν δικαίωσε τους κατοίκους και της Κερατέας και έκρινε πως πρέπει να συνεχιστεί η προγραμματισμένη κατασκευή των χωματερών στην Αττική, καθώς απέρριψε την Τετάρτη τις τέσσερις προσφυγές για ακύρωση των αποφάσεων του 2006, του περιφερειάρχη Αττικής οι οποίες και ενέκριναν το σχέδιο διαχείρισης στερεών αποβλήτων στην περιφέρεια Αττικής κατά το σκέλος που προβλέπει τη χωροθέτηση εγκατάστασης ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων.
Διαβάστε περισσότερα:
Η απόφαση του ΣτΕ αποτελεί κόλαφο για ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και τους άλλους αριστεριστές που στηρίζουν με πάθος την αντίδραση των αυθαιρετούχων της Κερατέας στη κατασκευή ΧΥΤΥ. Οι γνωστοί υπονομευτές του αστικού κράτους ξεφτιλίστικαν κυριολεκτικά καθώς η απόφαση του ΣτΕ τους στέρησε κάθε επιχείρημα.
Η κυβέρνηση οφείλει να βάλει επιτέλους τέλος στο κράτος της Κερατέας. Έχει υποχρέωση να προχωρήσει άμεσα στη κατασκευή του έργου, που μόνο θετικές επιπτώσεις θα έχει στο περιβάλλον της Αττικής και θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας.
Αν δεν το πράξει και υποχωρήσει στους εγκληματικούς εκβιασμούς των βαρώνων των αυθαιρέτων, θα θέσει σε αμφισβήτηση ολόκληρο τον σχεδιασμό για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων, με ότι  αυτό συνεπάγεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: