googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ 5 γυναικών από το Σύλλογο γυναικών Κω... Καταγγέλουν ότι μετατράπηκε σε παράρτημα του ΚΚΕ & του ΠΑΜΕ...

"Δεν είναι που πρόεδρος είναι η γραμματέας του τοπικού ΚΚΕ, αλλά είναι η μετατροπή του συλλόγου μας σε παράρτημα του ΚΚΕ.Κι αυτό δεν το δεχόμαστε.
Δεν ανεχόμαστε να είμαστε εξαφανισμένες απ΄ όλες τις εκφάνσεις της ζωής σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο και να δίνουμε το παρόν μόνο όταν κάνει κάποια διαμαρτυρία το ΠΑΜΕ, εμείς, ο πρώτος σύλλογος με την πολύπλευρη και σημαντική δράση.
Θέλαμε και παλέψαμε να φτιάξουμε ένα σύλλογο ανοιχτό, χωρίς παρωπίδες, χωρίς καπελώματα.
Όμως τα τελευταία 2 χρόνια πόσες φορές ρωτήθηκαν ή ενημερώθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. ή τα άλλα μέλη για τις ανακοινώσεις του συλλόγου ή τη συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις του ΠΑΜΕ; Από ποιές λαμβάνονταν οι αποφάσεις;"
Η διαλυτική πολιτική του ΚΚΕ σε κάθε επίπεδο αποδεικνύεται. Το έχουμε καταγγείλει πολλάκις παρακολουθώντας τη δράση των στελεχών του στην Β' ΕΛΜΕ που έχει μετατραπεί σε άρμα για τη προώθηση της πολιτικής του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ. 
Δυστυχώς με την αξιοποίηση επαγγελματικών κατ' ουσία στελεχών του ΚΚΕ ο χώρος του συνδικαλισμού και των σωματείων έχει αλλοιωθεί σε βάρος των πραγματικών συμφερόντων της κοινωνίας. Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτά τα επαγγελματικά στελέχη είναι αδίστακτα. Καλύπτουν κάθε παρανομία και προωθούν κάθε παράλογο αίτημα κάνοντας αισχρή ψηφοθηρία.
Τα παραδείγματα είναι πολλά και αν χρειαστεί θα τα παραθέσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: