googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Επιτέλους τα τραπεζοκαθίσματα της Ναυκλήρου επανέρχονται στη φυσική τους θέση - Χορηγούνται παρατάσεις μουσικής!!!

Μια πολύ σημαντική απόφαση πήρε στη σήμερινή της συνεδρίαση η Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Μετά από αίτημα των επαγγελματικών φορέων (Εμπορικού Συλλόγου και ιδιοκτητών καταστημάτων διασκέδασης), αποφασίσθηκε η επαναφορά των τραπεζοκαθισμάτων προς την πλευρά του Αρχαιολογικού χώρου και η άμεση χορήγηση των αδειών παράτασης μουσικής, που είχε αφαιρέσει το καθεστώς Κυρίτση.
Μειοψήφησαν όπως ήταν αναμενόμενο οι εκπρόσωποι της "Δύναμης Αλλαγής" που πλέον με τη πολιτική τους ταυτίζονται με τη γραφική κυρία της περιοχής και τα συμφέροντα των 2 ιδιοκτητών κέντρων διασκέδασης.
Ο Πρόεδρος των ιδιοκτητών των καταστημάτων διασκέδασης της περιοχής Δημήτρης Τουμανίδης,  δεσμεύθηκε για σωστή και ποιοτική λειτουργία, εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για κανονιστική διάταξη που θα αναβαθμίσει τη λειτουργία των καταστημάτων και λήψη μέτρων για να σταματήσει το φαινόμενο της άγρας πελατών.
Ο δήμαρχος δήλωσε ότι θα στηρίξει τους επαγγελματίες σε περίπτωση που από τους γνωστούς κύκλους υποκινηθούν αντιδράσεις της Αρχαιολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: