googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Επιτροπή Κατοίκων: ότι πιο κωμικό έχουμε δει η «θεατρική παράσταση για παιδιά» του ΣΥΡΙΖΑ επί της Πλατείας του Αγίου Παντελεήμονα...

Αρχικά τα «παιδιά» που εμφανίστηκαν και για τα οποία θα γινόταν η παράσταση ήταν ο Κούρκουλας, η Πορτάλιου, ο Κωνσταντίνου, ο Βούτσης, ο Τασούλας, ο Ρουμπάνης και λοιπά κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η παράσταση θα άρχιζε στις 12. Ωστόσο μέχρι τις 12.30 το κοινό αποτελείτο μόλις από τρία παιδιά και ένα σωρό μαντράχαλους. Ξαφνικά εμφανίστηκε παιδικό κοινό, το οποίο πολύ γρήγορα ανακαλύψαμε πως είχε μεταφερθεί με τους κηδεμόνες του με πούλμαν από το Μπραχάμι και το Νέο Κόσμο.
Είναι προφανές πως προκειμένου να φτιάξουν κοινό οι διοργανωτές κινητοποίησαν τα κομματικά τους στελέχη. Το ζητούμενο λοιπόν δεν ήταν να διασκεδάσουν τα παιδιά της περιοχής μας στην πλατεία τους. Το ζητούμενο ήταν να κάνει ο ΣΥΡΙΖΟΑΝΤΑΡΣΥΑ το κομμάτι του στον Αγ. Παντελεήμονα στήνοντας ολόκληρη επιχείρηση μεταφοράς παιδιών άλλων περιοχών.
Εάν δεν γινόταν αυτή η μετακίνηση παιδιών άλλων περιοχών, η παράσταση θα είχε ως κοινό τις συνιστώσες κάποιας ηλικίας. Για τον λόγο αυτό εμείς προτείνουμε η επόμενη εκδήλωση να έχει τίτλο «θεατρική παράσταση/εκδήλωση για όσους πάσχουν από παλιμπαιδισμό». 
Διαβάστε Περισσότερα: http://www.makeleio.gr/?p=19389

Δεν υπάρχουν σχόλια: