googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Τρέλα, μας ξεζουμίζουν για να μοιράζουν επιδόματα σε τσιγγάνους!!!

Οργή και αγανάκτηση νιώθουν οι σκληρά φορολογούμενοι πολίτες για το χάλι του Ελληνικού κράτους. Κάθε είδους επιδόματα μοιράζονται στις διάφορες περιθωριακές ομάδες την ώρα που οι εργαζόμενοι και παραγωγικοί Έλληνες πολίτες πληρώνουν πολύ πάνω από την φοροδοτική τους ικανότητα. Ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία το γεγονός ότι μια αγράμματη τσιγγάνα ξεφτίλισε το σύστημα και εισέπραττε 2.800 € τον μήνα για ανύπαρκτα παιδιά, όταν οι Έλληνες φυτοζωούν. Η πολιτική "διευκόλυνσης" των κάθε είδους περιθωριακών ομάδων από τον "αριστεροδημοκράτη" δήμαρχο Αθηναίων ήταν εξαιρετικά αποδοτική υπέρ των απατεώνων και σε βάρος της τσέπης μας. Ορδές από τσιγγάνους εξυπηρετήθηκαν από τις "βολικές" υπηρεσίες του κ. Καμίνη. Το ελάχιστο που πρέπει να κάνει το Υπουργείο Εσωτερικών είναι η άμεση άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του και η θέση του σε αργία. Μόνο έτσι θα μπει επιτέλους τέλος στην κατάσταση αυτή. Από τώρα και στο εξής κανένα επίδομα σε τσιγγάνους και αλλοδαπούς. Την ώρα που τα χρήματα δεν φθάνουν για τους Έλληνες  είναι αδιανόητο να δίνονται προνοιακά επιδόματα σε τσιγγάνους, επιδόματα ανεργίας σε αλλοδαπούς και χρήματα για να σιτίζονται οι κάθε λογής λαθρομετανάστες ισλαμιστές που εισρέουν στη χώρα.
Χρήματα στήριξης πλέον μόνο στους Έλληνες. Για τους υπόλοιπους ας φροντίσει ο Αλλάχ, ο Βούδας; ή όποιος θεός πιστεύουν.

"Τρία επιδόματα εισέπραττε η Ελευθερία Δημοπούλου, η «μητέρα», δηλαδή, της Μαρίας, από τον ΟΓΑ όπως προέκυψε από τις έρευνες του οργανισμού.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΓΑ μετά από σχετική έρευνα, η Δημοπούλου υπέβαλε αίτηση τον Αύγουστο του 2013 ως πολύτεκνη και εισέπραττε
α) το Ενιαίο Επίδομα στήριξης τεσσάρων τέκνων και
β) το Ειδικό Επίδομα πολύτεκνης οικογένειας (τεσσάρων τέκνων).
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι η Δημοπούλου μετά από αίτησή της στις 26 Αυγούστου του 1996, εισέπραττε επίδομα για πέντε παιδιά, τρία εκ των οποίων περιλαμβάνονται και στην αίτηση του Αυγούστου του 2013.
Παράλληλα οι υπηρεσίες του ΟΓΑ εντόπισαν ότι η Δημοπούλου είχε υποβάλλει αίτηση και το 1997 με πλαστή ταυτότητα ως "Σαλή Σελήνη του Παύλου" λαμβάνοντας οικογενειακό επίδομα για τέσσερα παιδιά, τα οποία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, δεν ταυτίζονται με τα τέκνα της κ. Δημοπούλου.
"
http://www.protothema.gr/greece/article/321773/duo-epidomata-eisepratte-apo-ton-oga-i-mitera-tis-marias/

Δεν υπάρχουν σχόλια: