googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Η Κως αλλάζει επίπεδο. Με Δήμαρχο τον Αριστοτέλη Παυλίδη για την Κω που μας αξίζει!!!

Ο Α. Παυλίδης κατά την ομιλία του σε μεγάλη συγκέντρωση συνδημοτών μας αφού έκανε σκληρή κριτική στην τακτική της σύγκρουσης και της αντιπαράθεσης που χαρακτηρίζει την σημερινή Δημοτική Αρχή αλλά και την προηγούμενη και της οποίας ο φανατισμός οδήγησε τον Δήμο στην στασιμότητα αναφέρθηκε στον Συνδυασμό που είναι επικεφαλής με τον τίτλο «Κως αγάπη μας». Παραστατικός και ουσιώδης ο Αριστοτέλης Παυλίδης, έδωσε μήνυμα νίκης και ελπίδας. Αλλάζουν όλα στο νησί μας και ξεφεύγουμε οριστικά από το σύστημα των μαινόμενων μονομάχων που μονοπωλούσαν έως τώρα την τοπική εξουσία.
Διαβάστε την ομιλία
Στην ιστορική Πλατείας Ελευθερίας συγκεντρωθήκαμε οι συνδημότες Κώοι για να διακηρύξουμε την απόφαση μας να απελευθερωθούμε από τον φανατισμό, την συνεχή σύγκριση, την κοινωνική διαίρεση, την εχθρότητα κατά του δημότη που αδιακρίτως παλεύει καθημερινά, για να επιβιώσει, την στασιμότητα που όλα αυτά συνεπάγονται και κυρίως να απαλλαγούμε από την εγκατάλειψη της πόλης και των χωριών μας.
Συγκεντρωθήκαμε στην ιστορική πλατεία Ελευθερίας για να διακηρύξουμε πως το όνομα του Συνδυασμού μας «Κως αγάπη μας» δεν είναι τίτλος τυπικός, έχει περιεχόμενο ουσίας και προπάντων αποπνέει συναίσθημα, ένα συναίσθημα που φαίνεται πως δεν το νοιώθει ο συνδημότης μου Κώστας, δέκα οκτώ μόλις μήνες, μικρότερος μου. Ο Κώστας που θυμίζει τους πολιτικά ανέραστους! Και όχι μόνο αυτό, αποδεικνύει με την πρόσφατη συμπεριφορά του πως βρίσκεται σε μόνιμη σύγκριση με το περιβάλλον του.
Απέρριψε μετά βδελυγμίας την πρόταση μου να γίνει και δεύτερος τηλεοπτικός διάλογος των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, με μόνο επιχείρημα πως αρνείται να καθίσει ξανά στο ίδιο τραπέζι με αυτόν που επί τρία χρόνια με την τακτική του συμβάλει στην καταστροφή της Κω, τον Γιώργο, δηλαδή! Και ο Γιώργος, ο εν πολλές πολιτικές, κατά την συμπεριφορά, αμαρτίες περιπεσών και σήμερα μετανοών, ανήρ, του το ανταπέδωσε «ατάκα» τον εκδικήθηκε! ξήλωσε την εξέδρα που έστησε για την ομιλία του για να μην την προσφέρει σον μακροχρόνιο αντίπαλο του που αναγκάστηκε να στήσει άλλη αυτήν την οποία στέκομαι εγώ που την χρησιμοποιώ άνετα αλλά, όχι ως προσφορά του εργολάβου, αλλά επ' αμοιβή.
Κυκλοφορεί για αυτά τα καμώματα: τα παιδία παίζει! Αλλά δυστυχώς με καθημερινά παρόμοια καμώματα έπαιζαν στην πλάτη μας. Αλλά ως εδώ!
Ο Συνδυασμός μας «Κως αγάπη μας» αποτελείται από Συνδημότες που προέρχονται από όλους τους χώρους την καθημερινής εργασίας και προκοπής.

Είναι συνδημότες που δεν πιέστηκαν για να ενταχθούν σε αυτόν, δεν αναγκάστηκαν, δεν υποχρεώθηκαν αλλά προσφέρθηκαν να συμπορευθούν με εμένα για να αναδείξουμε την «Κω που ονειρευόμαστε, την Κω που μας αξίζει».με δυνατό εργαλείο την «ενότητα του λαού μας»!
Διαβάστε περισσότερα:
https://docs.google.com/document/d/1WOgMEQIrDp361CRQ77Ni3qtg8o70QfsJb-9NoLxWYck/edit
http://www.aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=405703
http://www.kosnews24.gr/topikes-eidhseis/politiki/item/18529-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-0%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF

Δεν υπάρχουν σχόλια: