googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Αυτοκρατορική εμφάνιση του Τέλη. Πολυτέλεια για την Κω να τον έχει Δήμαρχο.



Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Αριστοτέλης Παυλίδης στην εκπομπή - ανάκριση από τους δημοσιαγράφους Γιάννη Ιωαννίδη, Γιάννη Κιάρη και Γιώργο Κατσάβαρο. Απάντησε αναλυτικά σε όλα τα δύσκολα ερωτήματα με άνεση και πειστικότητα.
Θέμα Μανούση, Μαρίνα Κω, Νέες Φυλακές και Δικαστικό Μέγαρο, Νοσοκομείο, Κέντρο Υγείας, Αξιοποίηση ΑΒΙΚΩ-Οινοποιείου, Αλεξαντερ Φάσιον, μπήκαν στο τραπέζι και δόθηκαν απαντήσεις πειστικές και ουσιαστικές. Είπε αλήθειες και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με έργα που κάποιοι παρουσιάζουν σαν δικά τους. Όσοι παρακολούθησαν τη συζήτηση, συνειδητοποίησαν ότι είναι ο πολιτικός που "κρύβεται" πίσω από κάθε μικρό και μεγάλο έργο που έχει γίνει στο νησί μας και ότι είναι ο μόνος που έχει τις ικανότητες, τις γνωριμίες, και τις γνώσεις για να αλλάξει την αναπτυξιακή προοπτική του νησιού μας.
Ήδη το κλίμα έχει αλλάξει πάρα πολύ, οι δύο μαινόμενοι και αλληλοϋβριζόμενοι "μονομάχοι" χάνουν καθημερινά έδαφος και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι μετρήσεις τον δείχνουν νικητή της εκλογικής μάχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: