googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ομοβροντία κατά Κουβέλη

Πυκνώνουν τα βέλη εναντίον του Φώτη Κουβέλη για το εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό της ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές. Όλο και περισσότερα στελέχη τον καλούν να αναλάβει τις ευθύνες του για τη συρρίκνωση του κόμματος στο 1%.
Μετά τον Βασίλη Οικονόμου που έθεσε θέμα ηγεσίας, και ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός ζήτησε την παραίτηση του Φώτη Κουβέλη, λέγοντας πως αν ήταν στη θέση του εκείνος θα είχε ήδη παραιτηθεί.
“Έχω σοβαρό πολιτικό ζήτημα, διότι εδώ και ένα χρόνο κάνει πολύ κακές πολιτικές επιλογές και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα”, είπε μιλώντας στον ΒήμαFM. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως δεν αποχωρεί από το κόμμα.
“Θα παραμείνω βουλευτής, στέλεχος και ιδρυτής της ΔΗΜΑΡ μέχρι ο Φώτης Κουβέλης και η ηγετική ομάδα αναλάβουν πλήρως την ευθύνη για το καταστροφικό αποτέλεσμα. Να πει ο Φώτης Κουβέλης ότι «Ναι, σύντροφοι, εγώ φταίω». Έτσι κάνουν οι μεγάλοι ηγέτες”.
Ο Βασίλης Οικονόμου, μιλώντας στην εκπομπή ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ Μega (στον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Γιώργο Οικονομέα, μίλησε για στρουθοκαμηλισμό. “Υπάρχουν άνθρωποι που πάσχουν από μικρομεγαλισμό, έχουν βάλει το κεφάλι στην άμμο και λένε ότι δεν τρέχει τίποτα. Δεν έχουμε συναίσθηση του τί γίνεται τώρα. Η ΔΗΜΑΡ από πρωταγωνιστής της πολιτικής σκηνής, μια πολύ σοβαρή και ενδιαφέρουσα δύναμη, έχει φτάσει στο σημείο του περιθωρίου. Αυτό δεν πρέπει να το σχολιάσουμε”;
Για δεινή ήττα, κάνει λόγο ο πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος,σε άρθρο του στα ΝΕΑ, μια ήττα με απρόβλεπτη έκταση, το βάρος της οποίας φέρει ο Φώτης Κουβέλης. “Προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου δικαιωμένος επειδή μια μειοψηφούσα ομάδα εντός της ΔΗΜΑΡ (στην οποία ανήκω και εγώ) όλα τα παραπάνω τα είχε προβλέψει. Αισθανόμαστε βαθιά πικρία που βλέπουμε το κόμμα μας να απειλείται με εξαφάνιση γνωρίζοντας ότι σε μεγάλο βαθμό αυτό οφείλεται στον πρόεδρό Φώτη Κουβέλη και στην ηγετική ομάδα που εκ των πραγμάτων απέτυχαν”
Διαβάστε όλο το άρθρο στο aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: