googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Αίσχος, σπουδές στα 48 για τον μακελάρη της 17Ν


Το πήραμε σκοινί κορδόνι τώρα και οι απανταχού τρομοκράτες, απαιτούν εκπαιδευτικές άδειες για να "σπουδάσουν", υπό την απειλή της απεργίας πείνας. Ο λόγος για τον Ηρακλή Κωστάρη , ισοβίτη καταδικασμένο για εγκλήματα που διέπραξε με τη 17η Νοέμβρη. Θυμήθηκε στα 48 του αυτό που δεν έκανε στα νιάτα του, όταν ανακατευόταν με τη τρομοκρατία και δολοφονούσε αθώους. Επειδή δε, κόπηκαν οι άδειες μετά τον Ξηρό, έσπευσαν όλοι οι τρομοκράτες να "μορφωθούν" στο πως να εκμεταλλεύονται  το νόμο για να αποδράσουν ευκολότερα και να ξανασυστήσουν πυρήνες τρομοκρατίας. 

Ψωμοτύρι για τους τρομοκράτες η εκμετάλλευση των νόμων, όπως και η διαχείριση του συναισθηματικού εκβιασμού. Ψωμοτύρι όμως και για το ΣΥΡΙΖΑ η υπεράσπιση των τρομοκρατών, όντας κόμμα με "ευαισθησίες" απέναντι τόσο στα δικαιώματα των τρομοκρατών, όσο και των λαθρομεταναστών, αλλά μόνο αυτών. Ολοσέλιδη η προτροπή σε συμπαράσταση του Left.gr στον εγκληματία και στη προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του. Για τα θύματα του βέβαια κουβέντα. Αυτά δεν είχαν καν το δικαίωμα στη ζωή. Κατά τα άλλα οι ψηφοφόροι με IQ πεταλίδας, θέλουν τον Αλέξη και το συρφετό του για να "διοικήσει" αυτή τη χώρα. Το ΣΥΡΙΖΑ που διοικεί από τις καλένδες. 

ΥΓ. Προσωπικά είμαι υπέρ της αυτοδιάθεσης των ανθρώπων. Από μένα είναι ελεύθερος να μετακομίσει στον άλλο κόσμο, αφού το επιθυμεί. Ως φορολογούμενη και μη βουλευτής ή μη  υποψήφια ή μη στέλεχος κόμματος, απαξιώ να πληρώνω τόσο για τη διατροφή και τη διαμονή του, όσο και για την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη. Προτιμώ αυτά τα χρήματα να τα διαθέσω για την καλύτερη διαβίωση των αδέσποτων. Έχει μεγαλύτερη αξία η ζωή τους.
Με μία γρήγορη ανάγνωση των "ειδήσεων" που παραθέτει το Left.gr, επίσημο φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, διαπιστώνουμε ότι, εκτός του ότι η κοινή λογική, μας έχει αφήσει χρόνους, έχουμε και τα εξής γεγονότα:
1. Ότι το κράτος για άλλη μια φορά, υπέκυψε στις απαιτήσεις πιέσεις του μακελάρη - τρομοκράτη της 17ης Νοέμβρη, ώστε να παίρνει άδειες για να σπουδάσει στα 48 του. Κλάψαμε πολύ γιατί διαπιστώσαμε, το πάθος με το οποίο διεκδίκησε αυτές τις άδειες, με απεργία πείνας και με κίνδυνο τη...
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: