googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Καπερνάρος προς ΣΥΡΙΖΑ: Τα αδέλφια σας τους λαθρομετανάστες πάρτε τους σπίτια σας


Οξύτατο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Βασίλη Καπερνάρου και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλικής Κατριβάνου σημειώθηκε στην Επιτροπή της Βουλής που ασχολείται με τα προβλήματα του σωφρονιστικού συστήματος.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Καπερνάρος μίλησε για «λαθραίους λαθρομετανάστες», και κατατάσσοντας τους κρατούμενους ανάλογα με την... επικινδυνότητά τους υποστήριξε ότι «πιο επικίνδυνοι είναι ο Αλγερινοί και μετά οι Μαροκινοί», ενώ οι Αλβανοί μπροστά τους είναι αρνάκια.
«Περάσαμε νόμο εδώ μέσα, ο ρατσιστικός λόγος δεν είναι άποψη» διαμαρτυρήθηκε προς τον πρόεδρο της Επιτροπής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου. «Ο καθένας κρίνεται από τα λόγια», ήταν το σχόλιο του πρόεδρου της Επιτροπής Ανδρέα Κουτσούμπα.
Ο κ. Καπερνάρος στη συνέχεια επανήλθε, και απευθυνόμενος στην κυρία Κατριβάνου, είπε, «τα αδέλφια σας τους λαθρομετανάστες πάρτε τους στα σπίτια σας», φράση που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ που τον αποκάλεσε χυδαίο και ρατσιστή.
Διαβάστε περισσότερα:
 http://www.skai.gr/news/politics/article/269249/kapernaros-pros-suriza-ta-adelfia-sas-tous-lathrometanastes-parte-tous-spitia-sas/#ixzz3IpHl6bfl

Δεν υπάρχουν σχόλια: