googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ιδού που μας οδήγησαν οι αποφάσεις για δικαστές και ένστολους. Κόψτε τώρα τις αυξήσεις και τα αναδρομικά τους.


Νέοι φόροι υπέρ δικαστών και ένστολων Το αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση με την τρόικα δεν πρέπει να οδηγήσει την κυβέρνηση σε σπασμωδικές ενέργειες και αποφάσεις που θα υπονομεύσουν την Εθνική Οικονομία. Τα σενάρια που ακούγονται για αύξηση ΦΠΑ σε ξενοδοχεία και κατάργηση των μειωμένων συντελεστών στα νησιά είναι σενάρια οικονομικής αυτοκτονίας. Δεν μπορούμε να χτυπήσουμε αυτή τη στιγμή τον πιο υγιή και παραγωγικό κλάδο της χώρας, τον κλάδο που εισάγει ζεστό χρήμα και διατηρεί τόσες θέσεις εργασίας.
Αν η κυβέρνηση θέλει να κάνει περικοπές ας στραφεί εκεί που πρέπει.
Οι προκλητικές αποφάσεις των δικαστών για τους μισθούς τους και τα αναδρομικά δεν πρέπει να εφαρμοστούν. http://filpap.blogspot.gr/2014/07/270.html
Το ίδιο και με τους ένστολους. http://filpap.blogspot.gr/2014/07/blog-post_63.html
Να σταματήσει επίσης η πρόκληση τω πρόωρων αποστρατεύσεων. Η κοινωνία δεν μπορεί να πληρώνει άλλες συντάξεις πενηντάρηδων.
Η κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει αμέσως σε νομοθετική ρύθμιση που θα αφαιρεί από τα δικαστήρια την άσκηση οικονομικής πολιτικής.
Επιτέλους ας  διακοπούν άμεσα τα προκλητικά επιδόματα που δίνονται σαν προσωπικές διαφορές στους υπαλλήλους του υπουργείου οικονομικών.
Ενιαίο Μισθολόγιο για όλους, όχι μόνο για τα κορόιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: