googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Απαγόρευση του μπουρκίνι ΤΩΡΑ. Όποια θέλει να μείνει εδώ πρέπει να σέβεται τις Ευρωπαϊκές παραδόσεις!!!

Ελένη Παπαδοπούλου
Γαλλία: Παράνομη η απαγόρευση του μπουρκίνι στις παραλίες
Κάνοντας μία επισκόπηση στον Γαλλικό τύπο βλέπω ότι η αποπομπή γυναικών με μπουρκίνι από κάποιες παραλίες έχει δημιουργήσει τεράστιο θέμα.
Διότι έσπευσαν αμέσως οι ισλαμολαγνικές οργανώσεις, που υποθέτω ότι θα αποτελούνται από παιδόφιλους και μισογύνηδες, να προσβάλλουν τις αποφάσεις ενώπιον του Conseil d’Etat. Η Ένωση λοιπόν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο εξευτελισμός της γυναίκας είναι ανθρώπινο δικαίωμα, αν δεν το γνωρίζατε, και η Επιτροπή ενάντια στην Ισλαμοφοβία στην Γαλλία, όπου εδώ που τα λέμε με εκατοντάδες νεκρούς από ισλαμιστές είναι εντελώς αδικαιολόγητο αίσθημα, υποστηρίζουν φανατικά μπουρκίνι. Θα ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε κάποια μέρα από πού πληρώνονται αυτές οι αλμοδοβαρικές-σουρρεαλιστικές οργανώσεις.
Το επιχείρημα των δήμων είναι ότι οι μπουρκίνες εμφανίζονταν σε ομάδες στην παραλία προκαλώντας έτσι με την παρουσία τους τους κατοίκους περιοχών με εκατοντάδες νεκρούς από μουσουλμάνους. Και από τον φόβο επεισοδίων προχώρησαν σε απαγόρευση.
Για τους "ανθρώπινα Μεσαιωνικά δικαιώματα" πιθανόν θα έπρεπε οι αρχές να απαγορεύσουν τα μαγιό. Ή ακόμη καλύτερα, τα μπάνια των Ευρωπαίων. Διότι πώς εμφανίζεσαι άπιστη Ευρωπαία στην παραλία μέσα στην ζέστη χωρίς να ιδροκοπάς μέσα στην εξευτελιστική στολή βατραχανθρώπου-μπουρκίνι; Και πώς τολμάς να κάνεις μπάνιο άπιστε Ευρωπαίε δίπλα σε μουσουλμάνους;
Γυναίκα η δικηγόρος υπεράσπισης του μπουρκίνι. Σύμφωνα με αυτήν αποτελεί έκφραση θρησκευτικών πεποιθήσεων. Η οποία αποτελεί δικαίωμα και δεν μπορεί να απαγορευθεί σε δημόσιο χώρο.
Υπάρχει αλήθεια κάποια σχέση αυτών των "γυναικών" δικηγόρων με το γυναικείο φύλο; Πολύ αμφιβάλλω.
Αφού λοιπόν το κουκούλωμα δηλώνει θρησκεία και αφού όλες αυτές είναι κουκουλωμένες, να ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ό,τι υποδηλώνει υποταγή της γυναίκας σε τριτοκοσμικές πεποιθήσεις, από την στιγμή που δεν είναι ντυμένες έτσι, επειδή έχουν κάποιον ιδιαίτερο θρησκευτικό ρόλο, πχ. μοναχές. Η εμφάνιση τους εκτός από εξευτελισμός του γυναικείου φύλου έχει, επισήμως δηλωμένο πλέον, και την μορφή θρησκευτικής προπαγάνδας.
Και άλλο το να φοράμε έναν διακριτικό σταυρό και άλλο να ντυνόμαστε από πάνω μέχρι κάτω με θρησκευτικά σύμβολα, που μας βασανίζουν κιόλας. Προλαβαίνω αυτούς που θα προχωρήσουν σε άκυρες συγκρίσεις.
Απαγόρευση της μουσουλμανικής αμφίεσης στις γυναίκες ΤΩΡΑ. Όποια θέλει να μείνει εδώ πρέπει να σέβεται εμάς τις υπόλοιπες, που σε τελική είμαστε και σπίτι μας. Απαγόρευση και για λόγους ισότητας βέβαια. Αυτής που οι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: