googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Συγκλονιστική επιστολή του πρώην διοικητή του "ΕΛΠΙΣ" στον αριστεριστή πρωθυπουργό!!!

Ανοικτή Επιστολή ΙΙ/Προειδοποίηση προς τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα
Αθήνα, 13/08/2016

Κύριε Πρωθυπουργέ.

Είναι η δεύτερη ανοικτή επιστολή που σας απευθύνω και θα ήθελα να τη λάβετε, αυτήν τη φορά, σοβαρά υπόψη σας, κάτι που την προηγούμενη φορά μάλλον δεν πράξατε...
Δυστυχώς, πολλοί από εκείνες και εκείνους που σας εμπιστεύθηκαν, αναγνωρίζουν τώρα πως έκαναν τραγικό λάθος όχι τόσο γιατί αθετήσατε τις προεκλογικές σας υποσχέσεις και δεσμεύσεις, δύο φορές, αλλά διότι υπερθεματίσατε στην προσπάθεια καταρράκωσης και κατάρρευσης των "πάντων" σε απόλυτα υπερθετικό βαθμό!
Τοποθετήσατε σε θέσεις ευθύνης και συνεχίζετε να ανέχεστε επικίνδυνους και κομπλεξικούς ανθρώπους, ανθέλληνες, με απάνθρωπα, εκδικητικά και ανήθικα αισθήματα, ανάξιους να διοικήσουν, οι οποίοι μέχρι σήμερα μόνο κακό έχουν κάνει στους πολίτες, στη χώρα, αλλά -δυστυχώς για εσάς- και στις όποιες καλές προθέσεις είχατε εσείς ο ίδιος.
Ήμουν από τους πρώτους που, αν και πολιτικοϊδεολογικά απέχουμε μεταξύ μας παρασάγγας, βγήκα ανοικτά στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν επικρατήσατε και είπα πως "δεν ανήκω σε εκείνους που εύχονται την εκ προοιμίου αποτυχία μιας ελληνικής κυβέρνησης".
Κι όμως. Παρόλο που και οι αντίπαλοί σας σάς προσέφεραν πίστωση χρόνου, παρόλο που παίζατε μόνος σας στην πολιτική αρένα, καταφέρατε να απογοητεύσετε φίλους και αντιπάλους, αλλά και να στρέψετε τους μύδρους της κοινωνίας προς εσάς και τον συρφετό που υπουργοποιήσατε, εκτός ίσως ελαχίστων εξαιρέσεων.
Όχι βέβαια, κύριε πρωθυπουργέ. Δεν επιθυμώ τίποτα από εσάς και την κυβέρνησή σας, ούτε προσδοκώ κάτι, αλλά αντίθετα, με την επιστολή μου αυτή, επιθυμώ να σας διαβεβαιώσω πως θα αποτελούσε ύψιστη προσβολή προς το πρόσωπό μου και την έστω μικρή μου πορεία στα κοινά και τη δημόσια διοίκηση η οποιαδήποτε συνεργασία με εσάς και Ποτέ δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με κακοπροαίρετους ανθρώπους που παριστάνουν κάτι που δεν είναι και δείχνουν κάτι που ποτέ δεν είχαν -ανθρωπιά, δηλαδή!
Διαβάστε περισσότερα:  
http://www.capital.gr/story/3147569

Δεν υπάρχουν σχόλια: