googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Η Ελληνίδα, Ζωή Γεωργαντά σε αποκλειστική συνέντευξη στο NewDemocracy, ξεσκεπάζει για μια ακόμη φορά τη συμμορία των μνημονίων


Είχαμε την εξαιρετική τιμή να συνομιλήσουμε με την ηρωίδα της ΕΛΣΤΑΤ , κ. Ζωή Γεωργαντά, τη γυναίκα που παλεύει με στοιχεία πάντα και ενάντια σε όλες τις δυνάμεις του ψεύδους και του σκότους που συνέτριψαν και συντρίβουν την Πατρίδα μας, πολεμάει τη συμμορία των μνημονίων και για μια ακόμη φορά δε φείδεται των αληθειών της!
Και εμείς συγκλονιστήκαμε, όπως και κάθε φορά που την διαβάζουμε!
Όλοι όσοι θεωρούν ότι θα σταματήσουμε τον αγώνα για τη δικαίωση της αλήθειας σχετικά μ,ε την προμελετημένη και καθ' επιλογήν υπαγωγή μας στα μνημόνια του ολέθρου μέσω της αλλοίωσης των οικονομικών στοιχείων του 2009, πλανώνται πλάνιν οικτρά!
Κ. Γεωργαντά σας ευχαριστούμε
Διαβάστε την αποκαλυπτικότατη συνέντευξή της:
Ευχαριστώ πολύ που μου ζητάτε την συνέντευξη αυτή διότι το ζήτημα της ψευδούς διόγκωσης των στοιχείων του 2009 πρέπει πράγματι όπως λέτε να μείνει στην επικαιρότητα, δεν πρέπει ο κόσμος να ξεχάσει την αιτία των δεινών μας. Θα απαντήσω στις ερωτήσεις σας.
1o Ερώτημα
Τα οικονομικά στοιχεία της κυβέρνησης Καραμανλή το 2009 ήταν αληθή;

Απάντηση
Ναι, ήταν αληθή. Τα πραγματικά στοιχεία έχουν κατατεθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη και δείχνουνπερίτρανα ότι τα αληθή στοιχεία διογκώθηκαν ψευδώς και δολίως.
Συγκεκριμένα, τα στοιχεία του δημοσίου χρέους και του δημοσίου ελλείμματος του έτους 2009 διογκώθηκαν ψευδώς το Φθινόπωρο του 2010 και διαβιβάστηκαν παράνομα στην Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat) από τον Ανδρέα Γεωργίου, υπάλληλο του ΔΝΤ, τον οποίο η τότεκυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου, με πρόταση του τότε Υπουργού Οικονομικών και νυν επίορκου Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, διόρισε ως πρόεδρο της Στατιστικής μας Υπηρεσίας, η οποία από ΕΣΥΕ (Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος) την μετονόμασαν σε ΕΛΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Αρχή) και υποτίθεται ότι την κατέστησαν Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή από Γενική Γραμματεία που ήταν του Υπουργείου Οικονομικών.
Ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος σημειώνω δεν είχε επιστημονική οντότητα ως Στατιστικός επιστήμων,ούτε προηγούμενη πείρα σε διοίκηση ενός Οργανισμού όπως η ΕΛΣΤΑΤ, αποτέλεσε όργανοεκτέλεσης εντολών για την κατακρεούργηση της χώρας μας με τις ευλογίες της τότε κυβέρνησης τουΠΑΣΟΚ, που τώρα μας ζητάει να ξεχάσουμε τα όσα έπραξαν και να … κοιτάξουμε … το μέλλον!!!
Για τόσο ανόητο περνάει τον κόσμο η κ. ΦΓ.
Οι δε επόμενες κυβερνήσεις, μέχρι και η σημερινή,έχουν υποκλιθεί και υποκύψει στις αισχρές πολιτικές παρεμβάσεις εκφοβισμού της Eurostat και ασφαλώς και της προϊσταμένης της Αρχής, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που έχουν προσπαθήσει με δόντια και νύχια να προστατεύσουν τον Ανδρέα Γεωργίου, χωρίς όμως να το έχουν κατορθώσει.
Σχετικά με το ερώτημα αυτό θα ήθελα να πληροφορήσω τον κόσμο ότι στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ τουπροηγούμενου Σαββατοκύριακου (6-7/2/2016) στην σελίδα 7 στο «Στίγμα» του δημοσιογράφουΓιώργου Παπαχρήστου με τίτλο «Σιωπή», ο δημοσιογράφος αυτός προβαίνει σε παραπληροφόρησητων αναγνωστών και σε ψευδείς κατηγορίες κατά του απελθόντος (4/2/2016) πρώην Γενικού Γραμματέα της Στατιστικής μας Υπηρεσίας αείμνηστου Καθηγητή Μανώλη Κοντοπυράκη, ενόςέντιμου επιστήμονα και άριστου μάνατζερ, ενός από τους βασικούς μάρτυρες της ψευδούςδιόγκωσης των στοιχείων του 2009, προσπαθώντας ο κύριος αυτός να πείσει τους αναγνώστες ότι ημέρα είναι νύχτα, δηλαδή ότι ο κος Κοντοπυράκης αλλοίωσε τα στοιχεία του 2009! Η πολιτική σκοπιμότητα είναι ολοφάνερη διότι δεν είναι δυνατόν ο κύριος αυτός (Παπαχρήστου) να μην έχει διαβάσει τα Πρακτικά των Εξεταστικών Επιτροπών, την παραπομπή σε δίκη του Ανδρέα Γεωργίουκαι όλα τα σχετικά. Επιπλέον, γιατί δεν τα έγραφε αυτά όταν ζούσε ο κ. Κοντοπυράκης αλλάπροτίμησε να συκοφαντήσει τον Καθ. Κοντοπυράκη μετά θάνατον;Βλέπετε, η Λερναία Ύδρα εν δράσει, ακόμα και μετά θάνατον. Ελπίζω η οικογένεια Κοντοπυράκη νατου δώσει το κατάλληλο μάθημα μέσα από την δικαστική οδό. - See more at: http://www.newdemocracy.gr/index.php/site/article/h-ellhnida-zwh-gewrganta-se-apokleistikh-synenteyksh-sto-NewDemocracy-kseskepazei-gia-mia-akomh-fora-th-symmoria-twn-mnhmoniwn#sthash.3MEixnSg.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: