googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Προηγούνται οι 40000 άστεγοι Έλληνες.

Christina Sideris
Δεν φτάνει που μπουκάρουν από τα σύνορα και εποικίζουν τη χώρα με το τσαμπουκά και όχι μόνο δεν τους εμποδίζει κανείς και πληρώνουμε και από πάνω 3 δις για να τους ταΐζουμε λες και τους κάλεσε κανείς, έχουμε τα απανταχού Ισλαμο-μπάσταρδα από το Αφγανιστάν, να κάνουν παράπονα σε βίντεο στο BBC γιατί λέει στην Ελλάδα είναι επικίνδυνα. 
Ο 17χρονος ;)Μουσταφά, έφυγε από τα χοτ σποτ γιατί θέλει λέει να πάει στην Ιταλία αλλά τον σταματάει η κακή αστυνομία μας και επί πλέον μένει εδώ και πολλούς μήνες σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην Πάτρα μαζί με πολλούς ακόμη λαθρομετανάστες.
Για να δούμε τι λέει ο λαθρομετανάστης Μουσταφά; «Τις περισσότερες φορές δεν έχουμε ρεύμα. Είναι πολύ βρώμικα και κοιμόμαστε κάτω χωρίς χαλιά. Όταν κάνει κρύο, πολλά αγόρια αρρωσταίνουν». Θέλει και ρεύμα ο κ@λ@ς του Μουσταφά και χαλιά γιατί είχε και στη χωματερή του στο Αφγανιστάν και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τα παρέχουμε αυτά στο .... Μουσταφά, όταν έχουν 40,000 άστεγους Έλληνες που δεν έχουν ποτέ ρεύμα και καμία απολύτως μέριμνα και περίπου στις 270,000 οικογένειες χωρίς ρεύμα στο σπίτι τους και δεν ξέρουν αν την επόμενη μέρα θα έχουν γάλα για τα παιδιά τους.
Άι σιχτίρ Μουσταφά μου και εσύ και όλοι οι λαθρο-έποικοι ισλαμιστές που μας έχετε φορτωθεί να σας ταίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: