googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Αποκλεισμένα τα νησιά από τους συμμορίτες ΠΝΟ-ΚΚΕ. Αγανάκτηση στην Κρήτη...

Demena Ploia Apagoreytiko
Σε πλήρη αποκλεισμό των νησιωτών έχει οδηγήσει η απεργιακή πρακτική της ΠΝΟ. Την ώρα που οι νησιώτες περιμένουν να δουλέψουν για να αντιμετωπίσουν την άγρια φοροεπιδρομή των αριστεριστών, η ελεγχόμενη από το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, ΠΝΟ έχει αποκλείσει τα νησιά και έχει μπλοκάρει τα πλοία στα λιμάνια. 
Σύμφωνα με την http://www.real.gr:
"Αναβρασμός επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στους κόλπους των αγροτών στην Κρήτη, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας της ΠΝΟ.
Αγρότες από τη Μεσσαρά , το Τυμπάκι και την Ιεράπετρα φορτώνουν φορτηγά με αγροτικά προϊόντα, προκειμένου να μεταβούν το βράδυ στο λιμάνι του Ηρακλείου και να επιβιβαστούν σε πλοία με προορισμό τον Πειραιά.
Μέχρι τώρα γίνονται διαβουλεύσεις με τις ναυτιλιακές εταιρείες, προκειμένου πλοίο να αποπλεύσει το βράδυ από το λιμάνι του Ηρακλείου και να μεταφέρει τα προϊόντα τους, προτού καταστραφούν ολοκληρωτικά.
Για το λόγο αυτό οι αγρότες δεν πρόκειται να πραγματοποιήσουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχαν προγραμματίσει στην Πλατεία Ελευθερίας.
Οι ίδιοι κάνουν λόγο για ανυπολόγιστη οικονομική ζημία, αν τα προϊόντα τους δε διακινηθούν, καθώς ήδη η κατάσταση τους είναι ιδιαιτέρως επιβαρυμένη, με μεγάλες ποσότητες αγροτικών προϊόντων να παραμένουν στις αποθήκες τους
."

Δεν υπάρχουν σχόλια: