googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

20 καταστροφές που περιμένουν τους Έλληνες στην περίπτωση που εκλεγεί πρωθυπουργός ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης

Kyriakos Mitsotakis - EPP Malta Congress 2017.jpg
Μπορεί να μην το πήρατε χαμπάρι αλλά ο σύντροφος Αλέκσης, σε χτεσινό μήνυμά του στον ελληνικό λαό, χτύπησε την κουδούνα του κινδύνου και προειδοποίησε για τις καταστροφές που περιμένουν τους Έλληνες στην περίπτωση που εκλεγεί πρωθυπουργός ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης, ο εκτροφέας δηλαδή του Μινώταυρου του Νεοφιλελευθερισμού, όπως θα έλεγε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΠιΠής.
Ο σύντροφος πρωθυπουργός, στο γεμάτο αγωνία για το μέλλον των Ελλήνων μήνυμά του, προειδοποίησε για τα ξένα και ντόπια κέντρα που έχουν σκοπό την παρεμπόδιση της ολοκλήρωσης το σχεδίου της κυβέρνησης, την επιβολή σκληρής λιτότητας και πολλά άλλα που δεν τα χωράει Έλληνα νους όπως το συμμάζεμα του δημοσίου ή την απόλυση συμβασιούχων. Χάρη στις δηλώσεις αυτές μάθαμε ότι α) η κυβέρνηση έχει σχέδιο, β) ο Αλέκσης ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι οι συμβασιούχοι δεν απολύονται αλλά λήγει η συμφωνία που έχουν κάνει με τον εργοδότη-δημόσιο και το σημαντικότερο γ) δεν λέει όλη την αλήθεια για την καταστροφή που συνεπάγεται η πρωθυπουργοποίηση του Αντίχριστου που ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης*.
Γιατί αυτά που αποκάλυψε ο σύντροφος Αλέκσης ότι θα υποστούν οι Έλληνες την επομένη των εκλογών, αν έχουν την απρονοησία να κάνουν πρωθυπουργό τον αιμοβόρο ελιτιστή, δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτά που στην πραγματικότητα θα γίνουν.
Εγώ, επειδή δεν έχω τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού και επειδή η δουλειά μου να τα λέω όπως τα βλέπω κι όπως τα ξέρω, θα συνεχίσω από εκεί που σταμάτησε ο ηγέτης της ελληνικής αριστεράς και θα σας πω ότι αν γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης:
Διαβάστε Περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: