googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Αριστεριστών Ανικανότητα. Η περίπτωση των Λεωφορείων Θεσσαλονίκης!!!


Κώστας Κάπος
Μέχρι να αναλάβει ο πατήρ Παππάς τη διοίκηση του ΟΑΣΘ, περνούσα απέναντι από το σπίτι μου στη Βασ. Όλγας και μέσα σε 3-4 λεπτά το αργότερο είχα επιβιβαστεί σε κάποιο λεωφορείο, για να είμαι σε 15' στο γραφείο μου, στο Κέντρο. Αυτός άλλωστε ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα να ζω στη Θεσσαλονίκη, τα ανθρώπινα μέτρα της.
Τώρα, ο μέσος όρος αναμονής έχει πάει στα 20'-25', όταν έρχονται τα λεωφορεία είναι ασφυκτικά γεμάτα, βρωμάνε και ο κλιματισμός τους δεν δουλεύει, οπότε κατεβαίνω με το αυτοκίνητο, θέλοντας και μη.
Σε όλη τη διαδρομή των 4 χιλιομέτρων, είναι ζήτημα αν θα δω ένα (1) λεωφορείο να κινείται στη λεωφορειολωρίδα, ενώ πριν 3 χρόνια κινούνταν με απόσταση 100-200 μ. το ένα από το άλλο.
Τώρα ο κ. Παππάς, αφού δεν κατάφερε να μας πείσει ότι όλα είναι ειδυλιακά, μας λέει ότι για τα απίστευτα αυτά χάλια και την πλήρη διάλυση των αστικών συγκοινωνιών, ευθύνονται οι εργαζόμενοι, ο Δήμος, οι Νεφελείμ, οι Μασόνοι και η Μαρέβα. Και έρχεται, 9 μερες πριν τις εκλογές, να καταθέσει μήνυση κατ'αγνώστων για "σαμποτάζ", ενώ μέχρι τώρα έβριζε όλους όσους διαμαρτύρονταν. Για τόσο ζώα μας περνάει.
Τελικά το ψέμα, η εξαπάτηση του κόσμου, οι φαντασιακές αντιπαλότητες, ο μονομερής ταξικός πόλεμος, η αδιαφορία για τον λαό που υποτίθεται ότι γι αυτόν αγωνίζονται και η πλήρης ανικανότητα να διαχειριστούν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, δεν είναι απλά σποραδικά φαινόμενα της Πρώτης Φοράς Αριστερά.
Είναι η ίδια της η Ταυτότητα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: