googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Οι Κώοι έκαναν τις επιλογές τους και το ΔΣ της ΜΑΡΙΝΑΣ οφείλει να τις σεβαστεί...


Διάβασα τα 3 πρώτα θέματα της επικείμενης συνεδρίασης του ΔΣ της ΜΑΡΙΝΑΣ Κω και σας τα μεταφέρω: (https://www.kosnews24.gr/politika/item/248574-synedriazei-tin-paraskevi-to-d-s-tis-marinas-ko-deite-ta-themata)
  1. Λήψη απόφασης για την οριστική κατακύρωση του πρόχειρου συνοπτικού διαγωνισμού για την υποστήριξη του γραφείου προμηθειών της επιχείρησης.
  2. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρωτογενούς αιτήματος και διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας χρονικής διάρκειας τριών ( 3 ) ετών και δέσμευση του αντίστοιχου Κ.Α.Ε.
  3. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρωτογενούς αιτήματος και του τρόπου διενέργειας διαγωνισμού και δέσμευση αντίστοιχου Κ.Α.Ε. για την ετήσια παροχή υπηρεσιών λογιστή της επιχείρησης.
Αναρωτήθηκα. Έγιναν πρόσφατα δημοτικές εκλογές; Αποδοκιμάστηκε πανηγυρικά η δημοτική αρχή Κυρίτση και το ορισμένο από αυτήν ΔΣ της ΜΑΡΙΝΑΣ;
Προφανώς ναι. Όμως οι κύριοι του ΔΣ της ΜΑΡΙΝΑΣ κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Επιχειρούν να δεσμεύσουν το επόμενο ΔΣ με τις επιλογές του με σκανδαλώδη τρόπο και απίστευτο θράσος. Θέλουν να δώσουν για τρία ολόκληρα χρόνια την καθαριότητα της ΜΑΡΙΝΑΣ.
Είναι προφανές ότι επιχειρούν να εξοφλήσουν προεκλογικά γραμμάτια και εξαρτήσεις. Είναι επίσης προφανές ότι το νέο ΔΣ της ΜΑΡΙΝΑΣ, αυτό που θα αναλάβει την διοίκηση από την 1η Σεπτεμβρίου, δεν πρόκειται ούτε να δεσμευτεί, ούτε να το ανεχθεί.
Ας το καταλάβουν επιτέλους. Έχασαν τις εκλογές. Οφείλουν να σεβαστούν την λαϊκή βούληση και να συνεργαστούν με τη νέα δημοτική αρχή μέχρι να λήξει ομαλά η θητεία τους. Δεσμεύσεις και τετελεσμένα από το απερχόμενο ΔΣ δεν μπορούν να είναι ανεκτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: