googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους μπαχαλάκηδες...


Εκτός από τους ίδιους τους αναρχο-τρομοκράτες και τον…ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρέπει να υπάρχει κανονικός Έλληνας που να μην ένοιωσε ικανοποίηση από τις επιτυχίες της αστυνομίας με την εξάρθρωση της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» και την αποκάλυψη πραγματικού οπλοστασίου στα υπόγεια της ΑΣΟΕΕ.
Είναι προφανές πως «κάτι» γίνεται, μεθοδικά, σχεδιασμένα, επαγγελματικά και κυρίως με αποφασιστικότητα, από πλευράς πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της αστυνομίας. Πέφτουν τα «άβατα», ελευθερώνονται καταλήψεις, κατάσχονται όπλα και εκρηκτικά από… «χώρους ασύλου», αποκαλύπτονται γιάφκες-οπλοστάσια, συλλαμβάνονται τρομοκράτες που ήθελαν να σκοτώσουν…
Η επάνοδος στην κανονικότητα, όμως, αναπόφευκτα συνοδεύεται και από την απορία (και συνάμα αγανάκτηση!) όλων των πολιτών που αισθάνονται πλέον πιο ασφαλείς. Και πώς αλλιώς, όταν αποκαλύπτεται ότι τόσο οι δυο συλληφθέντες τρομοκράτες αλλά και ο τραυματισμένος τρίτος που καταζητείται, όπως και όλο το φιλικό τους περιβάλλον, όχι μόνο ήταν πασίγνωστοι στις διωκτικές αρχές, όχι μόνο είχαν συλληφθεί και στο παρελθόν για εγκληματικές ενέργειες και οπλοφορία-οπλοχρησία, αλλά είχαν καταδικασθεί κι’ όλας! Αλλά… κυκλοφορούσαν ελεύθεροι, μετείχαν μέχρι προχθές σε πράξεις βίας, προετοίμαζαν το επόμενο μαζικό χτύπημα τους (πιθανότατα στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 17 Νοέμβρη) με στόχο να υπάρξουν πολλοί νεκροί!
Διαβάστε περισσότερα :
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/giati-o-syriza-stirizei-toys-mpahalakides

Δεν υπάρχουν σχόλια: