googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Όταν σκοτώνει η βλακεία...


Μια από τις καλύτερες στιγμές της κρατικής τηλεόρασης… .
Αλήθεια οι ευρωβουλευτές γνωρίζουν ότι υπάρχει συνάδελφός τους που προωθεί ψευδοεπιστημονικές απόψεις, αναρωτιέται στην εκπομπή του «αν σώζουν ή απειλούν τα εμβόλια» ενώ φιλοξενεί εκπροσώπους του αντιεμβολιαστικού κινήματος;
Δυστυχώς και αντίθετα από ότι ισχύει σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο, ο νόμος ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ στα σχολεία μας παιδιών ακόμα και αν δεν έχουν κάνει τα απαραίτητα εμβόλια.
Αρκεί η βεβαίωση ενός ιδιώτη γιατρού και οι αντιρρήσεις των γονέων λόγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Αυτό το κατάφεραν κάποιοι «δικαιωματιστές» αφού θεώρησαν την επιβολή του νόμου για υποχρεωτικό εμβολιασμό ως αντισυνταγματική και ότι παραβιάζει την «αρχή της αναλογικότητας»
Προφανώς κάποιοι απίθανοι πολιτικοί το δέχτηκαν για να μην δυσαρεστήσουν αυτόν τον γοργά αναπτυσσόμενο στρατό ηλιθίων – άρα πιθανών ψηφοφόρων τους.
Λοιπόν, ας μην το κουράζουμε.
Ο υπουργός υγείας πρέπει σήμερα να υπογράψει νόμο σύμφωνα με τον οποίο κανένα παιδί δεν θα εγγράφεται στο σχολείο αν δεν έχει κάνει τα εμβόλιά του.
Και φυσικά να προβλέπονται εξοντωτικές ποινές για τους διευθυντές των σχολείων που κάνουν τα «στραβά μάτια» και για τους γιατρούς που για 10 ευρώ υπογράφουν «βεβαιώσεις αντενδείξεων». Για τους γονείς δεν χρειάζεται καμία ποινή, άλλωστε εμβόλιο για την βλακεία δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα.
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΠΟΥ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια: