googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Συνδικαλιστικές αθλιότητες και ψευδολογίες. Αν πούμε ότι δεν έχει σχέση με το εμβόλιο δεν θα πάρει αποζημίωση

 

Διερευνάται το περιστατικό της παράλυσης της 40χρονης νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα, η οποία αιφνίδια παρέλυσε στα κάτω άκρα. Η γυναίκα είχε κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού -και τη δεύτερη δόση- και όπως διαπιστώθηκε πάσχει από το αυτοάνοσο Guillain-Barre. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN οι γιατροί δεν συνδέουν τη συγκεκριμένη νόσο με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Μάλιστα, και σε διεθνές επίπεδο δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια παρενέργεια αυτού του τύπου......"Αν πούμε ότι δεν έχει σχέση με το εμβόλιο η νοσοκόμα δεν θα πάρει αποζημίωση και έχει δύο παιδάκια»." (πηγή: newsbeast).

 Δηλαδή πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, για να διεκδικήσει μια νοσηλεύτρια αποζημίωση, αποπειράθηκε να συνδέσει την αρρώστια της με το εμβόλιο, αδιαφορώντας για το αν οι δηλώσεις του τρομοκρατήσουν τους πολίτες για τις παρενέργειες που μπορεί να είχε ο εμβολιασμός τους.
Κλασσική συμπεριφορά συνδικαλιστή που περιφρονεί το κοινωνικό σύνολο για χάρη του μικρόκοσμου που τον εκλέγει. Γι' αυτό και γνωρίζουν στις μέρες μας πρωτοφανή απαξίωση.

Με τέτοιες αθλιότητες ο συνδικαλιστής τρομοκρατεί τον κόσμο και διασπείρει ψευδείς ειδήσεις που μπορούν να  οδηγήσουν συνανθρώπους μας στον θάνατο. Η εισαγγελική έρευνα πρέπει να προχωρήσει τάχιστα και η δικαιοσύνη να φανεί αμείλικτη απέναντι σε τέτοιες εγκληματικές ενέργειες.  Αναμένουμε...



ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, ο οποίος, για να διεκδικήσει μια νοσηλεύτρια αποζημίωση, αποπειράθηκε να συνδέσει την αρρώστια της με το εμβόλιο, αδιαφορώντας για το αν οι δηλώσεις του τρομοκρατήσουν τους πολίτες για τις παρενέργειες που μπορεί να είχε ο εμβολιασμός τους.
Κλασσική συμπεριφορά συνδικαλιστή που περιφρονεί το κοινωνικό σύνολο για χάρη του μικρόκοσμου που τον εκλέγει. Γι' αυτό και γνωρίζουν στις μέρες μας πρωτοφανή απαξίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: