googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Καθαρό και ανόθευτο μίσος στην Ικαρία

 


Ο πρωθυπουργός της χώρας πάει περιοδεία εν μέσω πανδημίας στα νησιά του Αιγαίου. Με άλλα λόγια, «παραβιάζει» τα μέτρα του Νίκου Χαρδαλιά και μετακινείται από νησί σε νησί! Το ερώτημα είναι: Μπορεί ένας πρωθυπουργός να κάνει περιοδείες όσο διαρκεί η Πανδημία; Μπορεί, δηλαδή, να κάνει την δουλειά του; Μήπως θα έπρεπε να «περιοριστεί» στο Μαξίμου; Ή έστω σε ένα εφοπλιστικό γιοτ; Και το «γεύμα» του βουλευτή–καθηγητή καρδιολογίας; Tragic! Αλλά, σύντροφοι, έλεος. Είπαμε, είναι «κόκκινη» η Ικαρία. Δεν «απειλείται», όμως! Ψυχραιμία…
Υπήρξε πρόβλημα στην Ικαρία! Ο βουλευτής παύλα καθηγητής θέλησε να δείξει στον λαό του ότι έφερε μέσα στο κάστρο του «εχθρού» τον πρωθυπουργό της χώρας. Και έπειτα ήρθε ο λαός αυτός για να το δει με τα ίδια του τα μάτια, για να ξέρει στις επόμενες εκλογές ποιον θα σταυρώσει. Και η ασφάλεια του πρωθυπουργού δεν έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει! Από εκεί και πέρα δεν ήθελε πολύ. Πνίγηκαν όλοι σε μισή κουταλιά νερό.
Για να μπούμε στην ουσία της υπόθεσης! Ο φίλος Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, φίλος, φιλελεύθερος και Ικαριώτης (πραγματικά απίθανος συνδυασμός), σημείωσε στην σελίδα του στο Facebook:
«Και θα τον συνδέσω με το άλλο γεγονός, που δεν είδε το φως της δημοσιότητας. Η επίσκεψη έδωσε την ευκαιρία να διαδηλώσουν εναντίον του οι τοπικοί κομματικοί στρατοί του ΚΚΕ, του Συριζα και άλλων αριστερών σχημάτων, βγάζοντας στην φόρα όλες τις προκαταλήψεις, την χυδαιότητα και την μοχθηρότητα που έχουμε συνηθίσει. Συνθήματα και γιουχαΐσματα υβριστικά και σκαιότητα, ψόφοι, ανακατεμένα με τα κλισέ των συνδικαλιστικών «αγώνων» της πόλης. Μιλάμε για καθαρό και ανόθευτο μίσος.
Διαβάστε περισσότερα: 

https://www.liberal.gr/apopsi/katharo-kai-anotheuto-misos-stin-ikaria/354858

Δεν υπάρχουν σχόλια: