googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Επιτέλους πάρτε μέτρα για τα σκυλιά δολοφόνους. Προτεραιότητα ο άνθρωπος!!!

 

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη με μία γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, να αφήνει την τελευταία της πνοή στην αυλή του σπιτιού της. Τρία σκυλιά κατάφεραν να πηδήξουν από το διπλανό σπίτι που έμεναν και βρέθηκαν απέναντι από την 50χρονη. Δεν κατάφερε να ξεφύγει. Τα άγρια ζώα της επιτέθηκαν και την έριξαν στο έδαφος. Συνέχισαν να την δαγκώνουν, μέχρι τη στιγμή που το θύμα ξεψύχησε. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η γυναίκα δέχτηκε την επίθεση την ώρα που βγήκε για λίγο στην αυλή της.

https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/thessaloniki-skylia-epitethikan-kai-skotosan-mitera-dyo-paidion-stin-ayli-tou-spitiou-tis/3928608/

ΥΓ: τα ακραία μέτρα υπέρ της προστασίας των ζώων συντροφιάς, που έχουν επιβληθεί με πιέσεις των ζωοφιλικών σωματείων, έχουν οδηγήσει πολλαπλασιασμό και αδυναμία ελέγχου σκύλων δολοφόνων. Αν η άτυχη γυναίκα είχε καταφέρει να αντιδράσει και να τραυματίσει κάποιο από σκυλιά που της επιτέθηκαν, θα ήταν αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες και εξωφρενικά πρόστιμα. Είναι καιρός να δώσουμε προτεραιότητα στον άνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: