googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Ιδού ο κατ' ουσία δολοφόνος του αστυνομικού

 

https://www.iefimerida.gr/ellada/ti-katethese-o-18hronos-gia-ta-epeisodia-stoy-renti

Κατάντια για την κοινωνία μας η διαπίστωση ότι ένας νέος 18 μόλις ετών έδρασε στα πλαίσια προσχεδιασμένης ενέργειας και δολοφόνησε ουσιαστικά τον αστυνομικό των ΜΑΤ.

Μιλάω συνειδητά για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ γιατί ακόμα και αν ζήσει ο άτυχος αστυνομικός η ζωή  του θα είναι μαρτυρική. Σκεφθείτε ότι επί 10 λεπτά η καρδιά είχε σταματήσει, με ότι συνέπειες θα έχει αυτό στον εγκέφαλο ενώ μέσα στο πόδι του έκαιγε αρκετά λεπτά η ναυτική φωτοβολίδα.

Είναι πλέον βέβαιο ότι ο δράστης δεν έδρασε μεμονωμένα αλλά βάσει οργανωμένου σχεδίου. Οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού βγήκαν από το γήπεδο με τον συντονισμό ατόμων που δεν έχουν συλληφθεί και παρέλαβαν πολεμοφόδια και οδηγίες δράσης από τα άτομα αυτά.

"Ο νεαρός, που ομολόγησε ότι εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα κατά των ανδρών των ΜΑΤ έξω από το γήπεδο, υποστήριξε ότι δέχθηκε οδηγίες από ένα πρόσωπο, περίπου 35-40 ετών, το οποίο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλα επεισόδια. Ο 18χρονος φέρεται στην κατάθεσή του να είπε ότι ο άνδρας αυτός τους είπε να πάνε έξω και να επιτεθούν σε αστυνομικούς. Τους έδωσε, δε, πολεμοφόδια και ναυτικές φωτοβολίδες που ήταν σε ένα σημείο έξω από το γήπεδο."

Διαβάστε περισσότερα: https://www.iefimerida.gr/ellada/ti-katethese-o-18hronos-gia-ta-epeisodia-stoy-renti

Δεν υπάρχουν σχόλια: