googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Η Κάλυμνος, η χούντα και ο Τσίπρας...


Μέρες χούντας και επίσκεψης Παττακού θύμιζε η Κάλυμνος από την παρουσία Τσίπρα στο νησί. Με το "ζόρι" κουβάλησαν μαθητές για να φανεί αρκετός ο κόσμος στην εκδήλωση που στήθηκε για τον πρωθυπουργό και τα εγκαίνια της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού ενώ ένας Ιερέας μόλις ξεδίπλωσε τη σημαία της Βεργίνας που κουβαλούσε μαζί του, συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Α.Τ. όπου αφέθηκε αργότερα ελεύθερος.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το Ρ/Ζ του Μιχάλη Τεζάρη για το newpost, γονείς μαθητών αναφέρουν ότι τα παιδιά τους αναγκάστηκαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση προκειμένου δείχνει γεμάτος ο χώρος γύρω από την σχολή όσο θα παράμενε εκεί ο Αλέξης Τσίπρας, με καθηγητές να τους εφιστούν την προσοχή σε περίπτωση που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν πως αν το κάνουν δεν θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στην Θεσσαλονίκη ενώ τους διαβεβαίωναν, μιας και τα γυμνάσια και τα λύκεια στην Κάλυμνο βρίσκονται σε κατάληψη, πως θα μιλήσουν με τον Γαβρόγλου για να τους λύσει όλα τα προβλήματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μαθητές που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και για το Μακεδονικό, δεν τους επετράπη να προσεγγίσουν τον χώρο της εκδήλωσης και τους κράτησαν σε απόσταση 200 μ. περίπου στην περιοχή του Σταθμού Ταξι όπου διαμαρτυρήθηκαν όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που εξασφάλισε το Newpost.
Μια καλή μέρα για την Κάλυμνο, που απέκτησε Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, αμαυρώθηκε από το έλλειμμα δημοκρατίας που χαρακτηρίζει τον νεόπλουτο της εξουσίας Αλέξη Τσίπρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: