googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Ο Αλκιβιάδης αφιερώνεται στη Τοπική Αυτοδιοίκηση.

                                                 ΔΗΛΩΣΗ



Αγαπητές Συμπολίτισσες, Αγαπητοί Συμπολίτες
Φίλες και Φίλοι

Το νέο τοπίο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απαιτεί μεγαλύτερες προσπάθειες και μεγαλύτερες δυνάμεις και σε καιρούς μάλιστα  πολύ δύσκολους για τους πολίτες. Σε τέτοια κρίσιμη στιγμή πήρα την απόφαση να αφιερωθώ στα κοινά του τόπου μας απερίσπαστος ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανθρώπινη Πόλη» και υποψήφιος δήμαρχος του ενιαίου δήμου του νησιού μας. Δια τούτο και δηλώνω ότι δε θα θέσω εκ νέου υποψηφιότητα προέδρου της ΔΗΜ.ΤΕ ΝΔ Κω στις εσωκομματικές εκλογές της 30ης  Μαίου.
 Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω με όλη μου την ψυχή τους αγαπητούς μου συνεργάτες στην Τ.Ε και όλα τα μέλη της Τ.Ο για τη μεγάλη βοήθεια και στήριξη που μου έδιναν όλα   αυτά τα χρόνια που κατείχα τη θέση του προέδρου.
 Θέλω να πιστεύω ότι τίμησα τη θέση, όπως με τίμησε κι εκείνη.
 Εύχομαι στο διάδοχό μου να προσφέρει ακόμα περισσότερα.


                                                                    Με σεβασμό  κι εκτίμηση

                                                                   Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου
Το δικό μου σχόλιο
Ο Αλκιβιάδης υπήρξε ο καλύτερος πρόεδρος της Τ.Ε. της ΝΔ.  Η διαρκής παρουσία του, η αγωνία του για τα μεγάλα ζητήματα του τόπου αλλά και τα μικρά προσωπικά θέματα όποιων ζητούσαν βοήθεια, τον καταξίωσε στη συνείδηση της κοινωνίας.
Με τη δήλωση του αυτή ο Αλκιβιάδης κάνει ένα μεγάλο άλμα. Περνάει αποκλειστικά στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αφιερώνεται με όλες του τις δυνάμεις  στον αγώνα για την ανάδειξη του στο πρώτο δήμαρχο του ενιαίου δήμου.
Του εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρει. Η ποιοτική του διαφορά από τους άλλους υποψηφίους είναι χαώδης. Το ήθος του αδιαμφισβήτητο. Η αγάπη του κόσμου ανεξάρτητα από πολιτικό χώρο δεδομένη.  
Στον Αλκιβιάδη στηρίζουμε τις ελπίδες για την ουσιαστική αλλαγή του σκηνικού από καθεστωτικές, δοκιμασμένες και αποτυχημένες νοοτροπίες.
Καλή Επιτυχία Αλκιβιάδη, για το καλό του νησιού μας, για το καλό όλων μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: