googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Τρομοκρατούμε - Τάζουμε ή Γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στο Δήμο μας ; Δεν θέλουμε τον Πολίτη - Θεατή. Θέλουμε τον ΠΟΛΙΤΗ - ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ.


Από fotos_oikoumanismos_APR112010

Αγαπητές Συμπολίτισσες, Αγαπητοί Συμπολίτες,
Όλα αυτά τα χρόνια, που  στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό  σας  και αντιπολιτευόμαστε την εκδικητική πολιτική της δημοτικής αρχής, που τιμωρεί τους πολίτες της,
αλλά και βλέποντας να εμφανίζονται ξεπερασμένες  τακτικές, που στο παρελθόν  ενδεχομένως να ήταν χρήσιμες, εμείς στην "Ανθρώπινη Πόλη", ρωτάμε βροντερά :
Τι είδους πολίτες  θέλουμε ; Θέλουμε πολίτες - μαριονέτες στο έλεος του δημάρχου και πολίτες - έρμαια των ευχολογίων ή θέλουμε ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ; Θέλουμε δήμο τιμωρό και δήμο μεσσία ή θέλουμε ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ, ΕΝΤΙΜΗ  και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ  διοίκηση ;
 Στην εποχή της πληροφορίας, φίλες και φίλοι, όπου η Γνώση είναι προσβάσιμη σε όλους, οι πολίτες έχουν δικαίωμα σε καλύτερους πολιτικούς και οι πολιτικοί δεν έχουν δικαίωμα στην άγνοια.
Γι' αυτό, ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ»,
ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ εισάγουμε καινοτομίες στο Δήμο, με οδηγό την Επιστήμη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και γνώμονα την ανθρώπινη διάσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Τέλος στο "ΕΜΕΙΣ και οι άλλοι" και τέλος στο "δεχόμαστε επίθεση από σκοτεινές δυνάμεις". Ο τόπος μας έχει τις ευκαιρίες και τους κινδύνους, που κάθε τόπος έχει, αλλά και αντιστοίχως προσφέρονται τα εργαλεία αξιοποίησης και οι λύσεις τους . Οι ανακατατάξεις και οι συνεχείς εναλλαγές των πραγμάτων είναι γεγονός φυσιολογικό για τα δεδομένα των καιρών που διανύουμε. Φυσιολογικό  δεν είναι  η μη κατανόησή τους και πολύ περισσότερο  η εκμετάλλευσή τους από ανθρώπους,  οι οποίοι κλήθηκαν από τον εντολέα λαό για το αντίθετο. Τέλος, λοιπόν, στη δημοτική δικτατορία  και στα σενάρια εκφοβισμού, που στόχο έχουν αφενός να αποδυναμώσουν το ηθικό του Πολίτη και έπειτα, ψυχολογικά εξαντλημένο, να τον χειραγωγήσουν στην επιλογή του.
Εγώ προσωπικά, αλλά και το σύνολο των Στελεχών της «Ανθρώπινης Πόλης», έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση του Κωακού λαού, που  η από κοινού αντιμετώπιση  των πρωτόγνωρων για τον τόπο μας φαινομένων  απαξίωσης της αντίθετης άποψης και  κακοδιαχείρισης, όλα αυτά τα χρόνια , έχει ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο  τη σχέση μας. Γι' αυτό και θεωρούμε ως ελάχιστη υποχρέωσή μας απέναντι σε αυτόν το  λαό,  από τον οποίο λάβαμε εντολή να τον  υπηρετούμε , να προτάσσουμε,  τα σύγχρονα επιστημονικά εργαλεία του κλάδου, άρρηκτα πάντα συνδεδεμένα με τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της Αυτοδιοίκησης, όσο πιο δυνατά ακούγεται η φωνή μας, τη στιγμή που άλλοι  τα αποσιωπούν σκοπίμως. Γιατί θέλουμε το Δήμο μας Ανθρώπινο και αποτελεσματικό.
 Στο πλαίσια της φιλοσοφίας μας αυτής εντάσσεται και η νέα εκδήλωση που πραγματοποιούμε το Σάββατο 29/05/10 και ώρα 11.30π.μ. στο ξενοδοχείο Κως με θέμα: Η Τοπική Ανάπτυξη υπό το πρίσμα του Καλλικράτη και της Οικονομικής Κρίσης.
 Για εμένα και  τους συνεργάτες μου  θα αποτελούσε ξεχωριστή τιμή η παρουσία σας σε αυτήν.

 Με σεβασμό και εκτίμηση
Χατζηνικολάου Αλκιβιάδης   

Δεν υπάρχουν σχόλια: