googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Επιστολή προς Σαμαρά, στελεχών της ΝΔ.....Δεν μετέχουμε, απέχουμε από τις εκλογές για την αυθαίρετη διαγραφή Παυλίδη.

κ. Αντώνη Σαμαρά
     Πρόεδρο ΝΔ

Με την ευκαιρία των εσωκομματικών εκλογών της 30ης Μαΐου 2010, σας γνωρίζουμε ότι δεν θα είμαστε υποψήφιοι για την εκλογή μας στα Τοπικά Όργανα του Κόμματος, που τα υπηρετούμε με συνέπεια επί σειρά ετών, και ότι δεν θα μετάσχουμε σ’ αυτή την διαδικασία.
Αιτία της απόφασής μας αυτής είναι η ακατανόητη, άδικη και προσβλητική για εμάς απόφαση της αυθαίρετης διαγραφής από τη ΝΔ του Αριστοτέλη Παυλίδη, του πολιτικού που οι Δωδεκανήσιοι περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους για 32 χρόνια συνεχώς για το ήθος και τη προσφορά του στη Πατρίδα μας.

Πρόεδρε, περιμέναμε η ΝΔ να προβάλλει με θάρρος και περηφάνια τόσο το γνωστό σας Πόρισμα της Βουλής, όσο και το Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου για την άγονη γραμμή Τήλου, που όχι μόνο καταρρίπτει τις συκοφαντίες διαβόητου Δημάρχου, αλλά είναι ύμνος για τους πεντακάθαρους χειρισμούς του Υπουργού Παυλίδη και των συνεργατών του.

Από Διάφορα

Αντί αυτών έρχεται Επιτροπή του Κόμματος, με μία απαράδεκτη απόφαση διαγραφής να πληγώσει Νεοδημοκράτες, αλλά και μη Νεοδημοκράτες Δωδεκανησίους, που έκπληκτοι διαβάσαμε ότι ο Συνάδελφος σας στη Βουλή και σε Κυβερνήσεις της ΝΔ, και ο οποίος ουδέποτε απουσίασε από τους πολιτικούς μας αγώνες «έβλαψε και βλάπτει τη λειτουργία του κόμματος»!...
Όλοι εδώ ερωτούν βάσει ποιού ηθικού κανόνα και με ποια διαδικασία διαγράφεται ο Παυλίδης, εντός δεκαπέντε μάλιστα λεπτών, μετά την τελεσιγραφική εντολή, το βράδυ της παραμονής της αφίξεως σας, στη Ρόδο,  να μη λάβει μέρος σε κομματική εκδήλωση στην Πατρίδα μας, την οποία, άριστα κατά τη γνώμη μας έπραξε, που την απέρριψε αμέσως χωρίς καμία συζήτηση.
Αναρωτιόμαστε δε, Κύριε Πρόεδρε, πως είναι δυνατό τη μία μέρα (26 Απριλίου 2010) να τον βραβεύει το Συμβούλιο της Ευρώπης για την προσφορά του σ’ αυτό (Μέλη 47 Κοινοβούλια) και την επομένη (27 Απριλίου 2010) στην Πατρίδα του να τον διαγράφουν από το Κόμμα που υπηρετεί από την ίδρυσή του, χωρίς να τηρηθεί, έστω και για τους τύπους, κάποια διαδικασία.

Από Διάφορα

Κύριε Πρόεδρε, μας διακατέχει αγανάκτηση, αλλά και ντροπή για τη διαγραφή Παυλίδη. Πήραμε την παραπάνω απόφαση όχι μόνο γιατί δεν αποδεχόμαστε τα παιχνίδια της τηλεθέασης και τις ανθρωποθυσίες που αυτά επιβάλουν αλλά κυρίως  για λόγους ηθικής τάξεως.
Για τους ίδιους όμως λόγους, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε όλα τα κατά καιρούς Μέλη της Τοπικής Οργάνωσής μας και κυρίως τον σημερινό Πρόεδρο της κ. Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου για την εξαιρετική συνεργασία μας, όλα τα χρόνια της κοινής μας πορείας. Μιας πορείας που οδήγησε τοπικά το Κόμμα μας, με σεβασμό πάντοτε στις απόψεις των άλλων Κομμάτων, σε θέση τέτοια που του επέτρεψε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη του τόπου μας.
                                                                                                                   Κως  17 Μαΐου 2010
                   Τα Μέλη  της  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΚΩ,      
        Παπανικολάου Φίλιππος                Σακέλλης Γεώργιος                         Αρκουδάκος Παναγιώτης
               Αντιπρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας                                 Υπ. Οικονομικών
    
        Βρακίδης Πασχάλης                           Δημοπούλου Σοφία                        Σαράντης  Δημήτριος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: