googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Γιάννης Κρητικός: Στηρίζω τον Αλκιβιάδη γιατί μπορεί να ενώσει την κοινωνία του νέου Δήμου!


Από diafora

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες - διαρροές σχετικά με την συμμετοχή ή όχι στελεχών στα υπό διαμόρφωση ψηφοδέλτια που θα διεκδικήσουν την ψήφο των συνδημοτών μας στις Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου. Ως ένα βαθμό αυτό είναι λογικό να συμβαίνει γιατί έχουμε μπει ουσιαστικά στην προεκλογική περίοδο. Για το λόγο αυτό πιστεύω πως πρέπει όλοι όσοι θα ασχοληθούν να πάρουν ξεκάθαρη θέση γιατί πρέπει οι εκλογές που έρχονται να μην γίνουν με φήμες αλλά με καθαρές θέσεις, προτάσεις και συγκεκριμένες ομάδες που θα τις υλοποιήσουν.
Όσο αφορά εμένα προσωπικά, θέλω να τονίσω ότι στηρίζω τον Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου στη μάχη που δίνει για το μέλλον του νησιού μας. Για μια Κω που θα είναι περισσότερο ανθρώπινη, με σεβασμό στους κατοίκους, στους επισκέπτες και στο περιβάλλον. Για μια Κω της ανάπτυξης, όπου τον πρώτο λόγο θα έχουν οι δημότες μας. Για ένα καλύτερο αύριο που και μπορούμε αλλά και που αξίζουμε να έχουμε.
Θέλω να διευκρινίσω ότι, όταν λέω ότι στηρίζω τον Αλκιβιάδη εννοώ ότι κατεβαίνω μαζί του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος δίνοντας τη μάχη στην πρώτη γραμμή.

Αγαπητοί συμπατριώτες,

      


Διαβάστε περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: